Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

B-SIDE BAND: 10 LET – známý brněnský orchestr 20. 3. vydává výroční CD s Vojtěchem Dykem, Matějem Ruppertem, Kurtem Ellingem a dalšími hosty

30. 3. 2017

Redakce

B-SIDE BAND slaví 10. narozeniny novou deskou nazvanou jednoduše B-SIDE BAND: 10 LET. Orchestr, který na jaře roku 2006 založil trumpetista a bandleader Josef Buchta, má na svém kontě četné úspěchy a v současné době patří na tuzemské scéně mezi respektovaná hudební tělesa. Mimořádné CD B-SIDE BAND: 10 LET v sedmnácti skladbách mapuje dosavadní působení a historii kapely, včetně významných hostů, kteří během deseti let s kapelou vystoupili. Narozeninová novinka B-SIDE BANDu vyjde 13. března.

Již za necelé tři týdny vystoupí v Praze a v Brně chorvatský klavírista Maksim Mrvica. V premiéře vystoupí spolu s bubeníkem.

20. 3. 2017

Redakce

Maksim Mrvica se připravuje na svou již třetí koncertní návštěvu České Republiky.  Za necelé tři týdny představí v Praze v divadle Hybernia a v Brně v Sono Centru svůj nový klavírní program. Pražský koncert je již vyprodán, ale pořadatel pro velký zájem uvolňuje do prodeje několik dalších míst. Na Brněnský koncert ještě vstupenky v základních kategoriích k dispozici jsou.

Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh.

10. 3. 2017

Redakce

Poslední den v březnu se Michal Ambrož s obnovenou sestavou kapely Hudba Praha vydává na celorepublikové turné ke svému nejnovějšímu studiovému albu Srdeční příběh. Album, jehož producentem byl David Koller, a které bylo příznivě přijato kritikou i veřejností, tak budou mít příležitost slyšet na živo fanoušci v devíti městech České republiky.  Jako pozvánku na turné Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh.

Beth Hart - zpěvačka která by svým hlasem "sundala z oblohy lehčí letadlo" vystoupí v listopadu v Praze

8. 3. 2017

Redakce

Podle časopisu Classic Rock má Beth Hart skutečně podmanivý blues-rockový hlas, kterým by z oblohy sundala lehčí letadlo. A jestli tomu tak vážne je můžeme zjistit letos 6. listopadu v pražském fóru Karlín. S novým materiálem z aktuálního studiového alba Fire On The Floor se zde totiž Beth Hart zastaví po více než dvou letech v rámci svého na turné. 

Wohnouti jsou "BEZ ELEKTRIKY"

7. 3. 2017

Redakce

Historicky druhá unplugged sezóna oblíbené české kapely Wohnout zavítá do čtrnácti měst, kde "Wohnouti" představí všechny své nejzásadnější hity v upravených akustických verzích. Potvrzeným hostem je například houslista Vojta Lavička.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace