Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Glamrockoví velikáni Slade se vrací do ČR!

13. 6. 2016

Redakce

Slade - jeden z vůdčích představitelů glamrocku se na podzim 2016 vrátí do České republiky. Po úspěšném vystoupení v brněnském Bobycentru v roce 2014 zahraje tato čtyřčlenná formace 22.října ve Velkém sále Lucerny v Praze. Večer zahájí kapela Turbo, která letos slaví 35 let na scéně. 

I v Praze startuje Majálesový měsíc studentů

30. 3. 2016

Redakce

Nejkrásnější studentské období již brzy vypukne. Kandidáti na Krále Majálesu společnými silami 31. března v Praze postaví májku a symbolicky tak zahájí Studentský měsíc, který nabízí nezapomenutelné akce jak pro milovníky hudby, tak i pro zapálené ajťáky, sportovce či romantiky. Vše vyvrcholí 29. dubna hlavním dnem majálesových oslav v Letňanech.  

JANEK LEDECKÝ představí na Vánočním turné v Liberci nové album a zahraje hity, na které všichni čekají - a nejen ty Vánoční.

30. 11. 2015

Nicola Bernard

Klasické vánoční písničky, ale i hity jako Budu všechno, co si budeš přát, Proklínám nebo Pěkná, pěkná, pěkná. To je program, se kterým populární zpěvák Janek Ledecký dokáže vždy před Vánocemi vyprodávat sály v Česku. Jeho fanoušci vědí, že každý rok dostanou navíc vždycky něco nového. Letos jim Ledecký v rámci pravidelného Vánočního turné představí nové album Na konci duhy. S tímto programem se zastaví v úterý 8.12. i v Liberci. Ve zdejších Lidových sadech vyst oupí od 19 hodin.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace