Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

MICHAL PAVLÍČEK a TRIO již tuto středu v libereckém BEDNA klubu!

6. 11. 2015

Nicola Bernard

11.11. od 19 hodin vystopí v libereckém Bedna Klubu Michal Pavlíček, obdivovaný kytarový mág, skladatel svérázných hříček i autor introvertních rockových opusů, stejně jako melodicky silných působivých balad, skladatel symfonické a scénické hudby se zcela původním rukopisem, vyhledávaný producent i mentor mladých hudebníků, je široce respektovanou individualitou, což konečně dokumentuje i řada vítězství a ocenění v odborných anketách.

DAVID KOLLER dorazí do Liberce s Československem

26. 10. 2015

Nicola Bernard

Výpravné koncerty Davida Kollera k novému albu ČeskosLOVEnsko v jarních premiérách zažily dosud pouze Praha a Brno. Nyní dorazí i do dalších měst. Nový materiál servírovaný Kollerovou dokonale sehranou kapelou si v rámci listopadového turné vychutnají ve čtvrtek 12. listopadu i lidé v Liberci.

Eva Pilarová oslaví 55 let na hudební scéně koncerty v Praze a Brně s Matějem Ruppertem, Vojtou Dykem, kapelou Wohnout a Karlem Gottem

24. 10. 2015

Nicola Bernard

Dvěma galakoncerty s hosty Matějem Ruppertem, Vojtou Dykem, kapelou Wohnout a Karlem Gottem oslaví legendární česká zpěvačka a královna swingu Eva Pilarová svých 55 let na scéně. Koncerty se budou konat 27. října v Mahenově divadle v Brně a 29. října v pražské Lucerně a představí průřez repertoáru Evy Pilarové od 60. let minulého století dodnes. Návštěvníci se mohou těšit na Matěje Rupperta, Vojtu Dyka, Wohnout a Karla Gotta. 

Patricia Kelly v červnu v ČR: Setlist vybrali fanoušci

23. 5. 2015

Pearl

Vypadalo to, že se Patricia Kelly letos bude věnovat především přípravě nového cédéčka, ale není tomu tak – irská zpěvačka z Kelly Family chystá na letošní rok také turné. V rámci tohoto turné navštíví po třech letech také Českou republiku: 26. 6. zahraje v Praze a 27. 6. v Olomouci. Olomoucký koncert bude zároveň prvním kellyovským open-air koncertem u nás. Vstupenky seženete v síti eventim.cz.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace