Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Již za 26 dní se otevírá říše divů na Maďarském Sziget festivalu

9. 7. 2013

Redakce

Sziget festival, neboli “Ostrov Svobody”, připravuje nezapomenutelný nultý den festivalu. V tento den se festivalový park promění v říši divů. Na hlavní stage zahraje známá bulharská kapela Quimby (alternative rock). Na OTP Bank World Music Party stage zahraje také bulharská kapela, tentokrát Muzsikás, která slaví 40 leté výročí.

Umění a kumšt se otevře lidem v rámci Vysočina festu již 11.7.

9. 7. 2013

Redakce

Umění a kumšt se otevře lidem v rámci Vysočina festu. Hlavní hudební program prvního ročníku největšího multižánrového festivalu na Vysočině - Vysočina fest - obohatí otevřené umělecké dílny, které budou formou různých workshopů probíhat po celý den ve čtvrtek 11. 7. 2013 hned na čtyřech místech Jihlavy. Dílny pro letošní ročník Vysočina festu navrhoval promotér Víťa Schrek z jihlavské AlternativaPro. "Chtěl jsem, aby se v rámci Vysočina festu otevřelo lidem umění a kumšt, které Jihlavu reprezentují, mají úspěchy, tradici, své příznivce a zázemí."

MasterCard Balaton Sound

9. 7. 2013

Redakce

Festival MasterCard Balaton Sound je letošní bestseller! Nejlepší evropský festival střední velikosti (90 000 návštěvníků) zažívá nebývalou pozornost. Letošní program zahrnuje takové jména jako The Prodigy, Calvin Harris, Wu Tang Clan, Armin van Buuren, Justice, Avicii, Výsledkem je, že již dva měsíce před zahájením festivalu vyprodal všechny druhy permanentek tzv. Balaton Sound pass. Nyní jsou v prodeji již jen denní vstupenky.

Kapela B.S.P. se vrací na česká podia

25. 2. 2013

Redakce

Po šesti letech se mohou fanoušci kapely B.S.P. těšit na sérii koncertů. Trio Kamil Střihavka (zpěv), Michal Pavlíček (kytara) a Ota Baláž (klávesy) se dalo opět dohromady a opět zamířilo na česká podia. Poprvé kapela vystoupí 15. března v České Lípě, další koncert se koná 3. dubna v pražské Hybernii.

Loyca pokřtí v Roxy svůj první videoklip

27. 2. 2010

Redakce

Po dvouletém fungování přichází pražská kapela Loyca se svým prvním videoklipem. Ten se vztahuje k jejich druhému singlu s názvem Saturday Morning. Premiéra a křest klipu proběhne v  klubu Roxy v rámci akce Free Mondays 29. března 2010. Kapela složená z členů Dana Yousifová, Petr Lisac, Jan Podzimek a Dandy Frutti vsází u svého prvního klipu na originalitu jak u námětu, tak u techniky natáčení.

Mandrage odstartují „hledání ženy“ křtem desky

22. 2. 2010

Redakce

Plzeňská čtveřice Mandrage vyráží začátkem března na Hledá se žena tour. Toto turné zahájí 5. března křtem desky Hledá se žena v klubu Liďák v pražských Kbelích. Jako hosté křtu se na podiu objeví česká pop-punková jednička skupina Rybičky 48, šumperští O5&Radeček, ale také dvě kapely z dětských domovů Senožaty a Příbram.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace