Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

MICHAEL BURIAN BIRTHDAY PARTY - Dnes v Mecce!

28. 10. 2009

Redakce

Když spojíte klub Mecca s oslavou narozenin jednoho z nejlepších českých djů a velkolepou laserovou show, přidáte k tomu vstup zdarma, vodku za 39 korun, a státní svátek následující den, vyjde vám rozjetý mejdan se vším, co k němu patří. Oslava narozenin Michaela Buriana v klubu Mecca toho bude jasným důkazem! Michael Burian je výrazná osoba české taneční scény již několik let.

Ohm Square mají jediný koncert do konce roku

19. 10. 2009

Redakce

Na Podzimním O2 Sázavafestu, který se uskuteční 7. listopadu v pražském klubu Abaton, dojde na jediné živé vystoupení skupiny Ohm Square. Ostatní koncerty kapela zrušila kvůli pracovnímu zaneprázdnění. „Pracujeme na několika věcech a rádi bychom se všemu věnovali naplno," vysvětlil Jan Čechtický z Ohm Square. Na podzimní mutaci letního open air festivalu se společně se svými kolegy z kapely chystá exkluzivně představit i novinku, na které momentálně pracují. „Doufáme, že zahrajeme další novou věc, která ještě nikdy nezazněla," dodal Čechtický.

Na Viva La Fest do Prahy se chystají fanoušci z celé republiky

5. 10. 2009

Redakce

Ačkoliv se Viva La Fest v Praze v sobotu 10. října uskuteční letos poprvé, našel si už příznivce kytarové muziky v celém Česku. Kapely jako jsou němečtí Green Frog Feet, italští AIM, slovenští MF nebo české Rybičky 48 či Bek Ofis lákají do pražského klubu Abaton nejen Pražany, ale i lidi z Hradce Králové, Brna nebo dokonce Ostravy. Díky studentskému internetovému projektu Topzine.cz, který má na akci oslavit oficiální zahájení svého provozu, se o akci dozvěděli fanoušci napříč republikou.

Aim se chystají české publikum udeřit do žaludků a mysli

5. 10. 2009

Redakce

Jedním ze třech zahraničních hostů, který vystoupí v sobotu 10. října na VIVA LA FESTU v pražském Abatonu, je italská skupina Aim. Indie-rockové trio v minulosti hrálo například na dvou koncertech během loňského ročníku Colours of Ostrava. Tentokrát do Česka přiletí z Milána na toto jediné exkluzivní vystoupení v Praze.

11th Anniversary of Mecca - Kurd Maverick / 11.9.

10. 9. 2009

Redakce

Jsme velmi hrdí, že vás můžeme pozvat na oslavu již jedenáctých narozenin klubu Mecca. Tak jako každý rok, i letos půjde o velkolepou oslavu a skvělý mejdan se vším co k tomu patří a především se skvělou taneční hudbou po celý večer až do rána. Je nám velkou ctí, že můžeme českému publiku vůbec poprvé představit našeho vzácného narozeninového hosta, kterým bude skvělý producent, který v poslední době boří žebříčky prodejnosti, a zejména výborný dj - KURD MAVERICK. Už od raných let bylo jasné, že Kurd Maverick je hudebním talentem.

Michal David, Bára Zemanová nebo Jaroslav Olin Nejezchleba už zítra na novém CD Rybiček 48

10. 9. 2009

Redakce

Na novém CD kapely Rybičky 48, které má vyjít už 9. 9. 2009 se objeví hlasy známého hitmakera Michala Davida a mladé rockerky Báry Zemanové. Zajímavým hostem se stala i známá osobnost českého bigbítu, cellista Jaroslav Olin Nejezchleba známý z kapel Njorek, ETC s Vladimírem Mišíkem nebo Blues Session. Prvním singlem z Viva la Revolución se stala píseň Jediná, která se v současnosti objevuje v hitparádách českých rádiích. Autorem skladby je Kuba Ryba, který tuto píseň napsal pro svou bývalou přítelkyni.

Rybičky 48: 9. 9. nová deska, 10. 10. křest

10. 9. 2009

Redakce

Je 9. 9. 2009 a nové CD kapely Rybičky 48 právě vyšlo. Kapela se na něm snažila polovinou skladeb navázat na svá předchozí alba, druhou částí se ubrat jiným směrem. Společně s českou pop-punkovou jedničkou připravila pro české posluchače novinku i jejich němečtí koncertní partneři Green Frog Feet. Album vydali ke svému desetiletému výročí a jmenuje se On Top Of The Bottom.

Podzimní O2 Sázavafest: hudební sklizeň od ska přes kytarovky až po energické afrobubenice

10. 9. 2009

Redakce

Pořadatelé letošního Letního O2 Sázavafestu s rekordní návštěvností ohlásili termín příštího jubilejního 10. ročníku festivalu. Současně odhalili účinkující Podzimního O2 Sázavafestu, který se uskuteční 7. listopadu v Abatonu. „ Stejně jako náš letní festival i Podzimní O2 Sázavafest bude tradičně velice žánrově pestrou záležitostí. Bude to hudební sklizeň od ska přes kytarovky, elektro projekty a energické afrobubenice až po písničkáře.

Rybičky 48 odhalili booklet desky a proklatě dobrý playlist!

21. 8. 2009

Redakce

Kuba Ryba, Ondřej Štorek a Petr Lebeda z české pop-punkové kapely Rybičky 48 se rozhodli svým nedočkavým fanouškům odhalit přebal nové desky, která má vyjít stylově 9. 9. 2009. Že této kutnohorské partičce nedošel humor ani s vydáním třetí oficiální desky svědčí i fakt, že seznam písní nadepsali nápisem: Proklatě dobrý playlist.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace