Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

FRIDAY 4 FREE present LEE DAGGER * MECCA 21/08

21. 8. 2009

Redakce

Páteční Summer 4 Free Special je pomyslným vyvrcholením tohoto projektu v klubu Mecca, kdy po oba měsíce letních prázdnin je vstup na všechny party zdarma. Hlavním pátečním hostem bude jeden z nejoblíbenějších anglických djů pražského publika - Dj Lee Dagger aka. Bimbo Jones. Lee Dagger se nedávno vrátil s LA, kde pracoval na novém albu Sergia Mendeze, kterého každý zná díky nesmrtelnému hitu Masquenada.

Loyca chystá nový videoklip k singlu Lessons of The Fight

13. 8. 2009

Redakce

Pražská rocková kapela Loyca se rozhodla pro natočení videoklipu ke svému singlu Lessons of The Fight. Oficiální představení a křest klipu proběhne na živém koncertu 7. října ve smíchovském klubu Futurum. Po úspěchu, který sklidila kapela s dvouskladbovým singlovým CD, bude čtyřčlenná skupina Loyca natáčet svůj první videoklip.

Rybičky 48 točí klip k singlu z připravované desky. Odhalili její název!

13. 8. 2009

Redakce

Zamilovaný - nešťastná, tak se jmenuje nový singl české pop-punkové jedničky, kapely Rybičky 48. Stejně jako v samotné písni, tak i na videoklipu se kromě Kuby, Petra a Ondry z Rybiček 48 objeví mladá rockerka Bára Zemanová. Ačkoliv první singl z chystané desky Viva La Revolución nebyl ještě nasazen do rádií, koncertní premiéru zažil 1. srpna na O2 Sázavafestu v Kácově ve zcela zaplněném Report tentu. Několika denní natáčení, které bylo započato v neděli 8. srpna, se účastní také Honza Štrup ze skupiny Medvěd 009...

Green Frog Feet vydají desku a vyrazí s Rybičkami 48 na turné do Evropy!

28. 7. 2009

Redakce

Německá pop-punková kapela Green Frog Feet vydá pro Českou republiku 9. 9. 2009 svou novou desku On Top of the Bottom. Datum bylo zvoleno na stejný den, kdy vydávají svou třetí oficiální desku i jejich čeští koncertní partneři Rybičky 48, s nimiž německá formace chystá koncertní turné po Evropě. Green Frog Feet letos slaví 10 let od svého založení. „Zorganizovali jsme v květnu veliký koncert v bavorském Regensburgu.

Summerbeach Rudava 2009 predstavuje olympijskú myšlienku

16. 7. 2009

Redakce

Bratislava 14. 7. 2009 - Festivalová športová pochodeň, ktorá je jedným z pilierov olympijskej myšlienky najšportovejšieho letného hudobného festivalu Summerbeach Rudava 2009 (24. - 26. 7. 2009, rekreačné stredisko Rudava - Malé Leváre, Malacky), sa rozhorí už túto sobotu na Gerlachovskom štíte. Pochodeň festivalu zapožičal chodec Jozef Pribilinec, ktorý ju vlastní z poslednej Olympiády v Pekingu. Na najvyšší štít Slovenskej republiky ju vynesie 15-členná výprava pod vedením Spolku slovenských vysokohorských turistov a Horskej záchrannej služby Vysoké Tatry, za prítomnosti horolezca Filipa Jánoša a štábu televízie JOJ.

BORA BORA

8. 7. 2009

Redakce

Díky nadšení a věrnosti naších párty příznivců, partnerů a podporovatelů všeho druhu a po velkém úspěchu první a druhé BORA BORA la terrasse, kterou navštívilo přes 4tis. lidí, Vás čeká poslední z letošní naplánované troj-edice ... BORA BORA - "Closing Party"!!! ... opět se bude odehrávat na třech stagích clubu Duplex!

8.7. Wednesday 4free - Středa grátis

7. 7. 2009

Redakce

Ve středu 8. 7. 2009 vás pražský klub Mecca zve na FREE WEDNESDAY night. Jejími protagonisté jsou DJ TOMMY ROGERS - DJ PEET a společně s nimi i resident klubu Mecca DJ LAFAYETTE. Tato noc je velice populární, právě díky složení za mixážním pultem. DJ Tommy Rogers a Peet, tahouni Dirty Dancing párty, již několik let prokazují, že patří k tomu nejlepšímu, co česká taneční scéna může nabídnout, což prokázali i při letošním vyhlášení populární ankety Dance Music Awards, kde obsadili 1. místo v kategorii párty roku 2008.

Ředitel O2 Sázavafestu: Jacksona jsem chtěl na jubilejní 10. ročník

1. 7. 2009

Redakce

Ředitel O2 Sázavafestu, který 29. června slavnostně odtajnil na svých stránkách www.sazavafest.cz kompletní line-up prozradil, že se společně se svým týmem chystal oslovit Michaela Jacksona k vystoupení na jubilejním 10. ročníku festivalu. Proto se za Michaela bude na letošním největším českém multižánrovém festivalem v Česku držet minuta ticha.

O2 Sázavafest Battle vyhrála Kulturní úderka

1. 7. 2009

Redakce

Z šestice finalistů pátého ročníku hudební soutěže O2 Sázavafest Battle vzešla jako vítěz  R'n'B-bluesová kapela Kulturní úderka. Ve finále se s ní v sobotu 27. června na Konopišti utkala indie-rocková skupina Agave 9, elektronická skupina Cosmic Crew, screamo-rocková  Evelynne, R'n'B-popová parta Charomeliroo a folkaři Piosenki.

Summerbeach Rudava 2009 bude plný športov a hudby

1. 7. 2009

Redakce

Ten najšportovejší letný hudobný festival Summerbeach Rudava 2009 sa uskutoční už 24. - 26. 7. 2009 v rekreačnej oblasti Rudava pri Malých Levároch (okres Malacky, Slovensko, 25 km od slovensko-českých hraníc). David Koller, Lenka Dusilová, Hex, IMT Smile, Polemic je len niekoľko z mien česko-slovenského hudobného výslnia, ktoré sa vám na ňom predstavia.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace