Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

The Legends Rock Fest již odtajnil účinkující na rok 2016! Zahrají Dymytry, Walda Gang, Harlej i Arakain.

29. 11. 2015

Nicola Bernard

Festival The Legends Rock Fest již odtajnil účinkující na rok 2016. Festival slaví v příštím roce pětileté výročí svého vzniku , a tak oslovil českou rockovou špičku, aby ty první půlkulaté narozeniny byly co nejhezčí. V roce 2016 si tak v Hořicích zahrají např. Dymytry, Harlej, Traktor, Five O'Clock Tea, DeBill Heads, Walda Gang, Aleš Brichta Project, Doga, Miloš Dodo Doležal, Rain, Black Bull, Fénix, Komunál či největší oznámené hvězdy Arakain.

Songfest.cz přivítá rok Ovce – jaký bude podle čínského horoskopu?

16. 1. 2015

Redakce

Ačkoliv většina z nás už příchod roku 2015 oslavila, podle čínské astrologie nový rok teprve přijde - a to 19. února. Blížící se rok Ovce, který u nás bude od 12. až do 28. února v různých koutech republiky oslavovat a vítat hudební festival Songfest.cz, je dle horoskopu dobrým časem vzít věci do vlastních rukou.

Časový line-up a poslední informace k Vandit Night

9. 12. 2014

Redakce

Již tento pátek se v multifunkčním prostoru Forum Karlín uskuteční exkluzivní vydání vánoční VANDIT NIGHT s Paul van Dykem a jeho speciálními hosty. Přinášíme vám poslední informace k akci a časový line up. Věříme, že si akci užijete na maximum a budete spokojeni!

BTL agency představuje koncept nové taneční show v multifunkčním prostoru Fóra Karlín

28. 11. 2014

Redakce

BTL Agency ve spolupráci s Forum Karlín a Ministry Rental představuje nový koncept unikátní pravidelné akce, která se bude čtvrtletně konat v novém multifunkčním prostoru Forum Karlín. Tento skvělý prostor se vždy pro tuto tematickou noc promění v luxusní a největší klub v Evropě a jeho návštěvníci se budou moci vždy těšit na velkolepou výpravnou show! Akce pod taktovkou BTL Agency (Trancefusion a legendární Decadance) se vždy vyznačovaly tím, že skvělé hudební výkony hostů byly vždy podpořeny show za účasti mnoha live performerů.

Angelo Kelly opět v Praze, sólově a akusticky

25. 11. 2014

Pearl

Irský písničkář Angelo Kelly, nejmladší člen Kelly Family, absolvuje na podzim tohoto roku další sólové akustické turné. 12. 12. vystoupí také v Praze, v prostorách pro něj již tradičních – v Divadle U Hasičů. Turné nese název MIXTAPE TOUR 2014.

Jak zpěvem pohnout nebem? Odpovědi nabídne konference Hlasohledu již tento víkend

3. 11. 2014

Redakce

V Praze 3. listopadu 2014 – Konference s názvem Hlas jako nástroj komunikace s tím, co člověka přesahuje se o nadcházejícím víkendu 8. a 9. listopadu uskuteční na pražské HAMU. „Hlas je nejpřirozenějším nástrojem každého člověka. Budeme zkoumat, jak se nejrůznější národy světa odjakživa pokoušely 'zpěvem pohnout nebem', půjdeme napříč staletími i kontinenty,“ vysvětluje Ridina Ahmedová, zpěvačka, lektorka a vedoucí pořádajícího Centra pro práci s lidským hlasem Hlasohled. Příspěvky se budou věnovat hlasu v pravěku, středověku, baroku i současnosti. Akce je veřejnosti přístupná zdarma.

Trancefusion: the legends - poslední info před akcí

6. 10. 2014

Redakce

Již tuto sobotu vypukne ve Forum Karlín největší „old school“ akce v Evropě v tomto roce. Bude to první taneční akce ve Forum Karlín a lze se zajisté těšit na nezapomenutelný večer a noc. Návštěvníci se mohou těšit na nový multifunčkní prostor s excelentní akustikou, dostatečnou kapacitou, moderním designem a dobrou dopravní dostupností. Přinášíme vám poslední informace k této dlouho očekávané akci. Zároveň podotýkáme, že se jedná o poslední Old School Trancefusion edici vůbec.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace