Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

The Tap Tap představí svůj nový videoklip již tuto sobotu na festivalu Pojď dál - VSTUP ZDARMA

11. 5. 2017

Redakce

Již tuto sobotu představí svůj nový videoklip Noha na kolejích kapela The Tap Tap na již pátém ročníku festivalu hudby a pohybu Pojď dál, který se koná již tuto sobotu 13. května v parku Folimanka pod Nuselským mostem a v areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě. Premiéra proběhne během jejich podvečerního koncertu. Vstupné na obě části festivalu je zdarma. Začínáme již v 10 hodin dopoledne.

Z mostu střemhlav na vozíku aneb festival Pojď dál 2017

4. 5. 2017

Redakce

Kapela The Tap Tap připravuje již pátý ročník festivalu hudby a pohybu Pojď dál. Ten se již tradičně pořádá v parku Folimanka pod Nuselským mostem a v areálu škol Jedličkova ústavu na Vyšehradě. Letošní program je opět o něco bohatší, než v minulých ročnících a co je nejlepší - vstupné je zdarma.

Gorillaz v Praze!

2. 5. 2017

Redakce

Rozhodně nebudeme vůbec přehánět, když řekneme, že se na návrat Gorillaz čekalo netrpělivě, nedočkavě a rozechvěle. Ale dočkali jsme se. Už 14. 11. vystoupí v pražšké O2 aréně.

Honza Homola - Kytara pro Maxima/Když kytara pomáhá

18. 4. 2017

Redakce

Zpěvák a kytarista kapely Wohnout Honza Homola už od jara minulého roku připravuje charitativní projekt Kytara pro Maxima.  Nechával podepisovat svou starou kytaru od významných osobností hudební i nehudební scény.  Kytaru chce nyní vydražit, a zisk věnovat na dobrou věc.

Counterfeit po včerejší strhující show ve vyprodaném Rock Café zamíří v červnu na Aerodrome Festival

3. 4. 2017

Redakce

Jen pár hodin poté, co bouřlivý potlesk nadšeného publika ukončil jejich prvotřídní včerejší show ve vyprodaném sále pražského klubu Rock Café, potvrdili britští rockeři Counterfeit svůj brzký návrat do České republiky. Po boku Linkin Park, Simple Plan, Enter Shikari, Machine Gun Kellyho, Royal Republic a Mallory Knox vystoupí 11.června v Čechách poprvé pod širým nebem na Aerodrome Festivalu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace