Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších! Aerodrome festival se promění v třídenní multižánrovou přehlídku zahraničních hvězd!

12. 12. 2017

Redakce

Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších! Aerodrome festival vstoupí do patého ročníku, který se v příštím roce uskuteční v závěru června, s řadou novinek! Rozroste se do počtu dní i pódií, nabídne ještě více zahraničních hvězd a multižánrový rozměr!

Xindl X oslaví 10 let na scéně a čeká ho mimořádně nadupaný rok 2018

21. 11. 2017

Redakce

Příští rok to bude přesně 10 let, co Xindl X, nezaměnitelná osobnost, písničkář, skvělý textař a skladatel, začal čeřit vody české hudební scény. Předtím, než se naplno rozjedou oslavy desetiletého výročí, rozloučí se Xindl X se stávajícím rokem a albem Kvadratura záchranného kruhu živým klipem Světlo na konci tunelu, který byl natočený během letních festivalů.

Bobby McFerrin se po třech letech vrací do české republiky

15. 11. 2017

Redakce

Hvězda, co už několik desetiletí boří všechna hudební pravidla. Desetinásobný držitel Grammy, autor patnácti alb, prodaných ve více než 20 milionech kopiích, který smazává rozdíl mezi pop music a uměním. S bosýma nohama pobíhá po pódiích nejslavnějších světových scén, objevuje nepopsané hlasové rozsahy, inspiruje celou novou generaci a cappella zpěváků, ovlivňuje  beatboxery. Bobby McFerrin. Rozsah a různorodost jeho práce je nesmírná - dotýká se všech žánrů, prokazuje neuvěřitelné improvizační schopnosti, formuje novotvary. Jak přístupná a okouzlující je jeho hudba, dokáže fanouškům na dvou koncertech v České republice, které odehraje 9. května 2018 v Praze a 10. května 2018 v Ostravě. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace