Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Nové album od Wohnoutů s hudebními hosty

4. 7. 2011

Redakce

Wohnouti jsou na scéně s novým CD. Sedmá řadová deska je výpovědí o těžkém životě muzikantů, ale také oslavou rotujícího světa. CD Wohnout Našim klientům je unikátní sbírkou mnoha dalších hudebníků i mimo kapelu. Na CD najdete interprety z Divokýho Billa (Vašek Bláha).

Hrajete si rádi na rockery? Můžete se stát mistry světa

4. 7. 2011

Redakce

I do Česka dorazil fenomén jménem Air Guitar. Tato moderní a inovativní forma tance je de facto hrou na imaginární kytaru. Zdá se vám to šílené? Možná ano, ale věřte, že i v tomto se pořádá mistrovství světa. Každoročně jej hostí Finsko. Kdo z nás si někdy během dospívání nehrál na rockovou hvězdu.

Mladé kapely trpí schizofrenií

18. 3. 2011

Redakce

Blonďaté zpěvačky kapel Final Fiction a Crash Road jsou srovnávány sezpěvačkou Guano Apes a navíc samy se sebou. Klubo-vým turné, které nazvaly Schizofre-nie Tour, tomu chtějí udělat rázný konec. Rozhodly se objet kluby a nechat na publiku, aby samo "live" posoudilo jak to s nimi vlastně je.

Rock for People přitvrzuje: The Subways, Alexisonfire, Skindred či The Inspector Cluzo

15. 6. 2010

Redakce

Opodstatněním názvu festivalu Rock for People je další várka potvrzených zahraničních kapel. Vedle syntetičtějších projektů jako Morcheeba, Tricky či Prodigy se totiž do Hradce Králové letos podívá i velmi silná sestava kytarových či chcete-li tvrdších kapel. Po dvou veleúspěšných pražských klubových koncertech stane na velkém pódiu ve Festival parku před tuzemským publikem britská post punková trojka THE SUBWAYS.

Nejdražší hudební line-up, více scén, La Putyka a rozšíření ekologického programu

15. 6. 2010

Redakce

Po loňském (a do jisté míry i nečekaném) úspěchu ostrovní indie vlny potěší jeden z největších hudebních festivalů u nás Rock for People i letos domácí příznivce několika britskými kytarovými a hype kapelami. Návštěvníci hradeckého Festivalparku se tak po dosud potvrzených formacích jako Does It Offend You, Yeah? nebo Archive stanou svědkem koncertu kritikou i fanoušky velebných EDITORS!

Na Rock for People míří hvězdní MUSE

15. 6. 2010

Redakce

Stade de France, milánské San Siro, londýnská aréna Wembley... Největší evropské stadiony, zaplněné až po okraj, jsou nejlepší vizitkou letošní formy jedné z nejsledovanějších kapel současnosti, britského tria MUSE. Vedle věhlasných festivalů jako Glastonbury, Rock Werchter nebo Rock Am Ring zahrají MUSE i na Rock for People v Hradci Králové. Ve Festivalparku vystoupí v pondělí 5. července a půjde o vůbec první koncert této formace v České republice.

Rock for People potvrzuje poslední zahraniční kapely, mimo jiných Death by Stereo a dechovku

15. 6. 2010

Redakce

Příslovečné, importované třešničky byly přidány na festivalový dort Rock for People (3. - 6. 7. 2010). Vzhledem ke kompletnímu složení headlinerů, jimž vévodí MUSE, THE PRODIGY, NOFX či EDITORS s MORCHEEBOU, jde o doplnění jednotlivých stylů a posílení multižánrového charakteru festivalu. Spokojeni budou především příznivci tvrdších podob hudby - nabroušený hard core nabídnou ostřílení kalifornští týpci Death by Stereo, ještě rychlejší circle pit pak budou vyžadovat syntetičtí metalcoreisté Horse the Band.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace