Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Billy Talent to v létě rozjedou v Praze

5. 4. 2017

Jakub Konopka

Kanadští punkeři Billy Talent míří do Prahy. Ve čtvrtek 3. srpna předvedou na hlavním dvoře smíchovského Staropramenu to, co umí nejlépe: Strhující a energickou rockovou show. „Billy Talent už dvakrát nadchli fanoušky na Rock for People, a jsme rádi, že je letos v létě můžeme opět představit i v metropoli.” říká Michal Thomes z agentury Ameba, která v rámci cyklu koncertů Rock for People Presents kapelu Billy Talent do Prahy přiveze.

Oliver Heldens přiveze do Prahy svou show

5. 4. 2017

Jakub Konopka

Nizozemský dj a producent Oliver Heldens, který právě absolvuje turné po Severní a Latinské Americe, si 21. dubna 2017 odskočí do Prahy a odehraje zde první indoor show v České republice. Spolu s ním vystoupí také skvělý hitmaker Ferreck Dawn a přední domácí djs.

Counterfeit po včerejší strhující show ve vyprodaném Rock Café zamíří v červnu na Aerodrome Festival

3. 4. 2017

Redakce

Jen pár hodin poté, co bouřlivý potlesk nadšeného publika ukončil jejich prvotřídní včerejší show ve vyprodaném sále pražského klubu Rock Café, potvrdili britští rockeři Counterfeit svůj brzký návrat do České republiky. Po boku Linkin Park, Simple Plan, Enter Shikari, Machine Gun Kellyho, Royal Republic a Mallory Knox vystoupí 11.června v Čechách poprvé pod širým nebem na Aerodrome Festivalu.

„Fucking“ Korn rozbili Prahu

31. 3. 2017

Skuli

Třináctá zastávka, z celkem šestnácti plánovaných letošního tour, zavedla americké nu-metalisty Korn do Prahy. Ti k nám ostatně jezdí relativně často, naposled například na loňský Aerodrome Festival, a vždy se těší obrovské oblibě. Nejinak tomu bylo i ve čtvrtek večer.

B-SIDE BAND: 10 LET – známý brněnský orchestr 20. 3. vydává výroční CD s Vojtěchem Dykem, Matějem Ruppertem, Kurtem Ellingem a dalšími hosty

30. 3. 2017

Redakce

B-SIDE BAND slaví 10. narozeniny novou deskou nazvanou jednoduše B-SIDE BAND: 10 LET. Orchestr, který na jaře roku 2006 založil trumpetista a bandleader Josef Buchta, má na svém kontě četné úspěchy a v současné době patří na tuzemské scéně mezi respektovaná hudební tělesa. Mimořádné CD B-SIDE BAND: 10 LET v sedmnácti skladbách mapuje dosavadní působení a historii kapely, včetně významných hostů, kteří během deseti let s kapelou vystoupili. Narozeninová novinka B-SIDE BANDu vyjde 13. března.

Kanadští rockeři Three Days Grace se vrací na Rock for People

29. 3. 2017

Jakub Konopka

Dva roky po úspěšné premiéře se na Rock for People vrací energická legenda severoamerického post-grunge a alt-metalu - kanadští Three Days Grace! Připojí se tak k dalším potvrzeným hvězdám v čele s Die Antwoord, Evanescence, Foster The People, Cage The Elephant, Deez Nuts a dalším. Od 4. do 6. července se na Rock for People představí přes 100 tuzemských a zahraničních kapel, muzikantů a DJs.

Kelly Family v roce 2018 v Praze! Slavná kapela rozšiřuje své turné

28. 3. 2017

Pearl

Nedávno jsme informovali o návratu Kelly Family ve velkém stylu: s novým klipem, deskou, třemi koncerty v legendární Westfalenhalle a koncertním turné pro rok 2018. Dnes české fanoušky zastihla ještě zajímavější zpráva: Kellyovi přijedou také k nám! 8. 3. vystoupí obnovená Kelly Family v O2 Areně. Vstupenky budou k dostání od pátku 31. 3.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace