Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Masters Of Rock odtajnil časový rozpis

26. 4. 2016

Pearl

Největší tuzemský metalový festival Masters Of Rock oznámil v úterý 26. 4 svůj letošní časový rozpis. Fanoušci, kteří často přijíždějí i z velké dálky, mohou od této chvíle začít spřádat přesnější plány na 14.-17. 7. Právě v těchto dnech je přivítá areál likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích.

I v Praze startuje Majálesový měsíc studentů

30. 3. 2016

Redakce

Nejkrásnější studentské období již brzy vypukne. Kandidáti na Krále Majálesu společnými silami 31. března v Praze postaví májku a symbolicky tak zahájí Studentský měsíc, který nabízí nezapomenutelné akce jak pro milovníky hudby, tak i pro zapálené ajťáky, sportovce či romantiky. Vše vyvrcholí 29. dubna hlavním dnem majálesových oslav v Letňanech.  

Arakain a Dymytry vstoupili „Do stejný řeky“: ještě těsnější propojení

21. 4. 2016

Pearl

Arakain a Dymytry mají za sebou více než polovinu společného turné. Spřízněné kapely se vydaly společně na šňůru podruhé v životě a nelze než říci, že jim to výborně ladí. Každá z nich odehraje svůj set, při poslední hodině koncertu jsme pak svědky ještě těsnějšího propojení než před dvěma lety – na pódiu se spolu objevují jednotliví členové obou kapel, až se najednou sejde všech deset muzikantů, kteří předvádějí svůj instrumentální a pěvecký um i pořádnou show.

Liv Kristine opouští Leaves' Eyes

21. 4. 2016

Pearl

Metalovým světem v tomto týdnu proběhla zpráva, že kapelu Leaves' Eyes opouští zakládající členka, frontmanka, skladatelka a textařka Liv Kristine Espenæs Krull. Její odchod je pro fanoušky přinejmenším překvapivý, tím spíše, že přišel uprostřed probíhajícího turné. Novou zpěvačkou kapely se stala Elina Siirala.

Potvrzeno: Axl Rose jako hostující frontman AC/DC

19. 4. 2016

Pearl

To, o čem se nějakou dobu šuškalo, je nyní už jasná věc: Axl Rose se připojí k AC/DC jako nový zpěvák pro zbytek turné Rock Or Bust. Turné, které bude mít zastávku i v Praze (22. 5.), nemůže dokončit současný zpěvák Brian Johnson, neboť mu lékaři kvůli závažným problémům se sluchem důrazně nedoporučili pokračovat v koncertování

Aerosmith: příští rok rozlučkové turné?

18. 4. 2016

Pearl

Bostonská rocková legenda Aerosmith tvrdí, že jejich příští turné, které plánují na rok 2017, by mělo být jejich poslední. Uvedl to pro americký hudební magazín Rolling Stone frontman kapely Steven Tyler.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace