Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Oliver Heldens sobotním headlinerem Finlandia Mácháče 2016

23. 6. 2016

Redakce

Jsou to přesně tři roky, kdy se na taneční scéně objevil mladý producent Oliver Heldens, aby zamíchal kartami hudebních stylů, které se zdály být na nějakou tu dobu rozdané. Opak byl ale pravdou. S jeho produkcí vtrhla do klubů a na festivalová pódia nová „deepová“ taneční vlna future houseu, kterou si nyní mohou užít i fanoušci v České republice v rámci jeho vystoupení v sobotním programu festivalu Finlandia Mácháč 2016.

DVBBS pátečními headlinery Finlandia Mácháče 2016

20. 6. 2016

Redakce

Není snad žádného fanouška elektronické hudby středního proudu, který by neznal hymnu Tsunami. Skladbu, která ovládla nejen největší světové festivaly, ale i např. fotbalové stadiony a televizní reklamy, představí na 16. ročníku největšího domácího beach open air festivalu osobně její autoři – kanadské duo DVBBS.

Na Rock for People to bude žít a znít celé tři dny

20. 6. 2016

Redakce

Více než 9500 minut hudby, přes 200 koncertů, vystoupení, představení a DJ setů, patnáct velkých, menších i originálních komorních scén, a k tomu navíc busking, street show, fire show, sportovní exhibice a festivalové turnaje… Nabitý program festivalu Rock for People slibuje tři dny plné jedinečných nejen hudebních zážitků.  

Řádně zapařit lze i v hale - Aerodrome 2016

16. 6. 2016

Skuli

Stejně tak, jako v loňských letech, i letos se v půlce července v Praze konal Aerodrome festival. Jednodenní akce, na které hrají vždy jen pečlivě vybraná a velmi zvučná jména. Ani tentokráte tomu nebylo jinak. 

Festival Hrady CZ oznamuje kompletní program s hlavní hvězdou kapelou Kabát, poslední zvýhodněné lístky do konce května

14. 6. 2016

Redakce

Dvanáctý ročník letního kulturního festivalu Hrady CZ, který letos odstartuje 15. července na hradě Točníku, oznamuje kompletní program. Hlavní hvězdou letošního hradního turné bude kapela Kabát, která vystoupí na všech českých i moravských zastávkách festivalu. Dále zde vystoupí kapely Monkey Business, Pražský výběr, Mandrage, No Name či Divokej Bill a představí se zpěvák

Glamrockoví velikáni Slade se vrací do ČR!

13. 6. 2016

Redakce

Slade - jeden z vůdčích představitelů glamrocku se na podzim 2016 vrátí do České republiky. Po úspěšném vystoupení v brněnském Bobycentru v roce 2014 zahraje tato čtyřčlenná formace 22.října ve Velkém sále Lucerny v Praze. Večer zahájí kapela Turbo, která letos slaví 35 let na scéně. 

Hvězda evropských hitparád, americký zpěvák Matt Simons, posledním potvrzeným interpretem festivalu METRONOME!

3. 6. 2016

Redakce

Hvězda evropských hitparád, americký zpěvák Matt Simons, je posledním potvrzeným interpretem festivalu METRONOME! Jeho hit Catch & Release zabodoval ve více než 10 zemích - na internetu i v rádiích. Simons se připojí mezi třicítku zvučných jmen zahraniční i tuzemské scény, které nový festival představí během posledního červnového víkendu v areálu holešovického Výstaviště.

Soutěž o 2 vstupenky na Aerodrome Festival (Korn, Billy Talent, Bad Religion a další) - ukončeno

1. 6. 2016

Redakce

Již 15.června se bude v Praze pořádat další ročník úspěšného Aerodrome festivalu, který v minulých ročníchcích přitáhl takové jména jako je System Of a Down nebo Metallica. I tento ročník se rozrůstá o další atraktivní jména. Vedle dříve ohlášených Korn, Bring Me The Horizon a Billy Talent se návštěvníci dočkají také punkové smrště od kultovních Bad Religion a neméně energické show Zebrahead. Právě na tuto akci dnes hrajeme o dvě vstupenky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace