Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Michael Schenker přiveze na Benátskou! hity Scorpions i UFO

27. 5. 2016

Nicola Bernard

Prošel slavnými Scorpions, se kterými nahrál legendární album Lovedrive, působil v britské hardrockové legendě UFO a velké renomé si vydobyl i na sólové dráze. Řeč je o německém hardrockovém a heavymetalovém kytaristovi Michaelu Schenkerovi, který dorazí jako další zahraniční headliner na festival Benátská! Jeho vystoupení bude exkluzivní už jen tím, že se Schenker letos objeví pouze na třech evropských festivalech. Na Rock Festu Barcelona, Sweden Rock, ale i v libereckém Vesci předvede průřez celou svojí kariérou. Takže dojde na hity Scorpions, UFO či domovské Michael Schenker Group.

Festival Hrady CZ oznamuje kompletní program s hlavní hvězdou kapelou Kabát, poslední zvýhodněné lístky do konce května

25. 5. 2016

Redakce

Dvanáctý ročník letního kulturního festivalu Hrady CZ, který letos odstartuje 15. července na hradě Točníku, oznamuje kompletní program. Hlavní hvězdou letošního hradního turné bude kapela Kabát, která vystoupí na všech českých i moravských zastávkách festivalu. Dále zde vystoupí kapely Monkey Business, Pražský výběr, Mandrage, No Name či Divokej Bill a představí se zpěvák

Nero a The Qemists roztančí Rock for People; festival zveřejnil program a spustil prodej jednodenních lístků

23. 5. 2016

Redakce

Ani letošní Rock for People nezůstane nic dlužný příznivcům elektronické a taneční hudby. Do hradeckého Festivalparku zamíří držitelé Grammy Nero i drum'n'bassoví kouzelníci The Qemists. Doplní tak letošní nabitý line-up v čele s Massive Attack, The Offspring, Bullet for My Valentine, The 1975, Chvrches a bez mála stovkou dalších kapel a DJs, která na Rock for People vystoupí od 3. do 5. července.

METRONOME festival přidává do oběhu jednodenní vstupenky na sobotu

20. 5. 2016

Redakce

Nový dvoudenní hudební festival METRONOME, který proběhne 25. a 26. června v Praze, přidává do oběhu 500 vstupenek na sobotu, kdy vystoupí Iggy Pop, The Kooks, Ella Eyre, Richard Müller a další hvězdy. „Jednodenní sobotní vstupenky došly už před týdnem. Kvůli lidem, kteří nám od té doby píší, nakonec uvolňujeme ještě 500 vstupenek. Pro první ročník jsme si vytyčili zajistit nadstandardní komfort každému návštěvníkovi, chceme aby měli dost prostoru a maximálně si to užili,“ vysvětluje David Gaydečka, organizátor festivalu.

Na punkový večírek Prague Sounds Good se Sum 41, NOFX a Millencolin dorazí i Pennywise

19. 5. 2016

Redakce

Pankáči mají o důvod k radosti víc - na dvoudenní koncertní mejdan Prague Sounds Good dorazí spolu se SUM 41, Millencolin a NOFX i další slavní Kaliforňané -  Pennywise! Zatímco Sum 41 a Millencolin ovládnou pódium Fora Karlín 23.srpna, tandem NOFX a Pennywise ho vezme útokem o den později. Oba večery v úvodu publikum rozehřeje speciální host, jména těchto dvou předskokanů budou zveřejněna zanedlouho.

Do Prahy míří pořádný punk i metal

15. 5. 2016

Skuli

Všichni si určitě pamatují, jak v Praze „nedávno“ hráli System of a down, Metallica nebo Avanged Sevenfold. Za vším tím stál pokaždé Aerodrome festival – jednodenní akce, která s sebou vždy přiveze velmi zvučná jména. Nejinak tomu je i letos.

Basinfirefest láká na zahraniční i domácí interprety tvrdé hudby

14. 5. 2016

Pearl

Západočeské městečko Spálené Poříčí hostí již tradičně i letos jeden z nejznámějších festivalů tvrdé muziky u nás – Basinfirefest. Své si na něm najdou fanoušci nejrůznějších subžánrů rocku, punku a metalu. Ze zahraničí přijedou Reckless Love, Xandria či kapela s bláznivý dlouhatánským názvem We Butter The Bread With Butter. Z domácích kapel uslyšíme např. Arakain, Dymytry či Prague Conspiracy.

Slovenští Fúzy Múzy zvítězili nad českým Pianem v soutěži Jednou ranou na Sziget

10. 5. 2016

Nicola Bernard

Praha - V pražském Rock café skončil druhý ročník soutěže Jednou ranou na Sziget vítěztvím kapely Fúzy Múzy.  Součet hlasů návštěvníků ze tří finálových koncertů přinesl muzikantům ze Slovenska nejen vítěztví v soutěži nad druhou finalovou kapelou, kterou bylo pražské Piano, ale hlavně jistotu koncertu na Szigetu, největším festivalu střední Evropy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace