Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Beseda u Bigbítu – tak trochu jiný festival

14. 7. 2016

Skuli

Když se řekne festival, většině lidí se vybaví nejen sluníčko, pivko, pohoda a dobrá hudba, ale též šacování, přemrštěné ceny, zpoplatněné campcity, areál někde na vyhřátem rovném nekončeném betonovém letišti, nacpaný nesmyslnými komerčními akcemi a mainstreamovými hvězdami a hvězdičkami a podobně. Beseda u Bigbítu je přesný opak. A přesto (nebo právě proto) skvělá akce.

Basinfirefest 2016: Spáleným Poříčím duněl rock i metal

8. 7. 2016

Pearl

O víkendu 30.6.-3.7. přilákal festival Basinfirefest do Spáleného Poříčí milovníky tvrdé hudby. Tři stage nabízely především rock a metal, ale také punk či crossover. V sympaticky malém festivalovém areálu bylo opravdu možné potkat všechny, koho člověk potkat chtěl, a tak nebyl problém setkat se po chvíli znovu s kamarády, z jejichž dohledu se festivalový návštěvník na chvíli vzdálil.

Benátská! už zná časový rozpis

8. 7. 2016

Pearl

Od nynějška si již můžete přesněji plánovat čas, který strávíte na festivalu Benátská! (28.-31. 7., Vesec u Liberce). Oficiální festivalový web zveřejnil časový rozpis jednotlivých dnů, víme už tedy nejen to, který den vystoupí jaká kapela, ale i v kterou dobu.

Tři dny plné zážitků - Rock for People začíná

30. 6. 2016

Redakce

Rock for People otevírá své brány už tuto neděli 3. července a zve na tři dny nabité hudbou nejrůznějších žánrů i dalšími zážitky. Vedle bezpočtu koncertů zahraničních i domácích kapel, představení, turnajů se mnohým návštěvníkům splní i sen setkat se svou oblíbenou kapelou tváří v tvář. Autogramiády a Meet&Greet potvrdili například kapely Skillet, Royal Republic, Anti-Flag, Enter Shikari a další z řad headlinerů ještě přibydou.

Kapela Kabát uzavře sobotní program na všech zastávkách festivalu Hrady CZ

30. 6. 2016

Redakce

Dvanáctý ročník letního kulturního festivalu Hrady CZ, který letos odstartuje 15. července na hradě Točníku, má kompletní line-up. Hlavní hvězdu letošního hradního turné, kapelu Kabát, si budou moci fanoušci poslechnout na všech zastávkách festivalu v sobotu před půlnocí a uzavře tak program všech festivalových zastávek.

Oliver Heldens sobotním headlinerem Finlandia Mácháče 2016

23. 6. 2016

Redakce

Jsou to přesně tři roky, kdy se na taneční scéně objevil mladý producent Oliver Heldens, aby zamíchal kartami hudebních stylů, které se zdály být na nějakou tu dobu rozdané. Opak byl ale pravdou. S jeho produkcí vtrhla do klubů a na festivalová pódia nová „deepová“ taneční vlna future houseu, kterou si nyní mohou užít i fanoušci v České republice v rámci jeho vystoupení v sobotním programu festivalu Finlandia Mácháč 2016.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace