Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Václav Noid Bárta pořádá vánoční koncerty v Hudebním divadle Karlín

25. 9. 2016

Pearl

Václav Noid Bárta po jarních úspěšných koncertech s podtitulem Jedinej krok pořádá další dva sólové koncerty v Hudebním divadle Karlín v Praze, tentokrát s podtitulem Jedinej krok vánoční. Název odkazuje na jeho aktuální desku, ale také na to, že se koncerty budou konat na začátku adventu - 28. a 29. listopadu. Václava při koncertch podpoří dětský sbor a doprovodná kapela, jako hosté vystoupí Ilona Csáková a Ondřej Brzobohatý Gregor.

Martin Šafařík pokřtil CD Kolem nás

24. 9. 2016

Pearl

V úterý 20. 9. proběhl v pražském klubu Alibi – Cocktail & Music Bar křest nového CD finalisty Česko-Slovenské SuperStar Martina Šafaříka. Desku pokřtil Martinův kolega Vlasta Horváth. Martin také již brzy odstartuje turné Viva La School Tour po školách v Olomouckém kraji.

Megaphone vydávají nový videoklip

21. 9. 2016

Redakce

Pražská pop-funková kapela Megaphone vydává ke konci léta svůj druhý videoklip. Ko-morní křest proběhl v pražském klubu La Loca na začátku září za podpory brněnských Ghost of You. Následující klubový koncert proběhne 5. října v klubu Cross.  

Vychází nové album skupiny The Fellas: Scarecrow

15. 9. 2016

Pearl

Už 16. září vychází nové album akustické hudební skupiny The Fellas. Kolekce dvanácti skladeb navazuje hudebně na předchozí úspěšné nahrávky, navíc ale poutá silným vnitřním příběhem. Kapela zároveň představuje už druhý singl Bebe Hello. Křest CD se chystá na 20. října v pražském Paláci Akropolis.

Pět důvodů, proč milujeme ZAZ

13. 9. 2016

Pearl

ZAZ miluje Českou republiku a česká republika miluje ZAZ! Originální francouzská zpěvačka přijede na podzim do Prahy a Zlína. Zde je pět důvodů, proč byste si její koncert určitě neměli nechat ujít.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace