Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

The Odd Gifts představují nový poetický klip. Pokřtí ho 1. listopadu!

29. 10. 2016

Nicola Bernard

The Odd Gifts představují nový poetický videoklip skladby Lullaby (Ukolébavka), ve kterém režisér Jakub „Cermaque“ Čermák obsadil do hlavní role frontmana kapely Ondřeje Galušku (ex Eggnoise). Píseň je součástí nového alba Migrant Songs, které se objevilo na pultech na sklonku léta a speciální koncert k vydání alba se odehraje prvního listopadu v pražské Malostranské Besedě.

Indie-folková skupina Jarret má novou nahrávku Soulásky & Samolásky

29. 10. 2016

Nicola Bernard

Indie-folková skupina Jarret má novou nahrávku Soulásky & Samolásky. Chytré ale zároveň chytlavé písně podpořené skvělými vokály zařadily kapelu mezi špičku naší folk rockové scény. Jarret se i na nové nahrávce prezentuje nápaditými texty, živým projevem a muzikantskou vytříbeností. Producent Peter Binder dokazal tyto atributy vyvážit a na pátém studiovém albu s hravým a všeříkajícím názvem Soulásky & Samolásky, a podpořit punc vyjímečnosti Jarretu v současném folkrocku.

Janek Ledecký již podvacáté na vánočním turné

26. 10. 2016

Pearl

Klasické vánoční písničky, ale i hity jako Budu všechno, co si budeš přát, Proklínám nebo Pěkná, pěkná, pěkná – a samozřejmě Sliby se maj plnit o Vánocích. Na sklonku letošního roku se Janek Ledecký vrátí s adventním programem do českých měst podvacáté. Navíc letos uplyne i 20 let od vydání alba Sliby se maj plnit o Vánocích a devět dalších. Takové dvojité jubileum si vyžaduje něco speciálního: vrcholem turné bude tentokrát vystoupení ve velkém sále pražské Lucerny 15. 12. 2016.

Domácí future souloví The High Corporation vyjíždí na první turné

24. 10. 2016

Redakce

The High Corporation jsou pražský future soulový kvartet inspirovaný jmény jako Hiatus Kaiyote, James Blake, Kendrick Lamar nebo Erykah Badu. Přináší moderní mix elektroniky, hip hopu, dubu a soulu. Za krátkou dobu své existence se stihli zúčastnit desítky festivalů a předskakovat interpretům jako jsou Akua Naru, Selah Sue nebo Nekka. První turné “This Is Not Homework” se bude konat v 11 klubech v Čechách, na Moravě a na Slovensku. Turné vrcholí křtem nového EP “When I Went To School” 9. prosince ve Vile Štvanice v Praze.

ELECTRONICA MEETS JAZZ

24. 10. 2016

Redakce

Norské improvizčaní duo Simiskina a český producent Creaticity. To jsou dva stavební kameny jednoho večera v ateliéru GRID. Ve středu 26. 10. se představí dva rozdílné přístupy k vyjádření okamžiku, emocí a reflexe doby.

Ewa Farna oslaví 10 let na scéně 11. listopadu ve Forum Karlín!

13. 10. 2016

Redakce

Ewa Farna je po právu považována za jednu z nejtalentovanějších českých zpěvaček. Ač je to neuvěřitelné, tak tento rok oslaví 10 let působení na české hudební scéně. Pro své fanoušky připravuje na 11. listopad v pražském Fóru Karlín zatím svůj největší koncert v kariéře.  Dárek v podobě nového singlu si již nadělila. Nyní k němu představuje videoklip, v němž se roztančila nejen ona, ale také řada jejích přátel, které obdivuje a jsou jí životní i pracovní inspirací.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace