Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Ewa Farna oslaví 10 let na scéně 11. listopadu ve Forum Karlín!

13. 10. 2016

Redakce

Ewa Farna je po právu považována za jednu z nejtalentovanějších českých zpěvaček. Ač je to neuvěřitelné, tak tento rok oslaví 10 let působení na české hudební scéně. Pro své fanoušky připravuje na 11. listopad v pražském Fóru Karlín zatím svůj největší koncert v kariéře.  Dárek v podobě nového singlu si již nadělila. Nyní k němu představuje videoklip, v němž se roztančila nejen ona, ale také řada jejích přátel, které obdivuje a jsou jí životní i pracovní inspirací.

Michal Prokop zahraje na vánočním koncertě znovu Město Er

13. 10. 2016

Redakce

Čerstvý sedmdesátník Michal Prokop nezahálí a po nedávné hudební oslavě v Lokti nad Ohří chystá tradiční vánoční koncert. Ten se, stejně jako poslední dva roky, odehraje ve Foru Karlín a to v termínu 21.12. Letošní vánoční tradice bude okořeněna živou verzí skladby “Město Er”. Ta v Praze zazní naživo úplně poprvé a celkově podruhé od jejího původního vydání před 45 lety. Vstupenky na koncert jsou v předprodeji síti Ticketportal. Prvních 200 kupujících navíc obrží reedici Města Er na CD.

Imodium a ukradenýOVOCE vyráží na HVNS tour

10. 10. 2016

Nicola Bernard

Skupiny Imodium a ukradenýOVOCE jsou jedna velká parta a již potřetí vyjíždí na společné turné. HVNS tour obsáhne celkem 18 zastávek napříč republikou. Obě kapely se zároveň ohlásí svými novinkami. Jako support turné se představí skupina Nouzovej východ, která s sebou přiveze svou novou desku.  

Australští The Cat Empire podruhé v Čechách

6. 10. 2016

Redakce

(tisková zpráva, Praha, 5. 10. 2016) Melbournská kapela The Cat Empire, která po celém světě proslula svými energií sršícími koncerty, přijíždí podruhé do Prahy. Jejich první koncert uvedený v rámci projektu New Wave Praha byl pro Prahu velkým překvapením. Kdo před rokem nezažil tuhle jedinečnou fúzi ska, reggae a rocku protkanou jazzem, má jedinečnou šanci už 25. října v Lucerna Music Baru. Sem The Cat Empire přijedou s novým albem Rising With The Sun, pražský koncert bude tentokrát jednou z prvních zastávek evropské části celosvětového turné.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace