Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Nejdražší hudební line-up, více scén, La Putyka a rozšíření ekologického programu

15. 6. 2010

Redakce

Po loňském (a do jisté míry i nečekaném) úspěchu ostrovní indie vlny potěší jeden z největších hudebních festivalů u nás Rock for People i letos domácí příznivce několika britskými kytarovými a hype kapelami. Návštěvníci hradeckého Festivalparku se tak po dosud potvrzených formacích jako Does It Offend You, Yeah? nebo Archive stanou svědkem koncertu kritikou i fanoušky velebných EDITORS!

Na Rock for People míří hvězdní MUSE

15. 6. 2010

Redakce

Stade de France, milánské San Siro, londýnská aréna Wembley... Největší evropské stadiony, zaplněné až po okraj, jsou nejlepší vizitkou letošní formy jedné z nejsledovanějších kapel současnosti, britského tria MUSE. Vedle věhlasných festivalů jako Glastonbury, Rock Werchter nebo Rock Am Ring zahrají MUSE i na Rock for People v Hradci Králové. Ve Festivalparku vystoupí v pondělí 5. července a půjde o vůbec první koncert této formace v České republice.

Rock for People potvrzuje poslední zahraniční kapely, mimo jiných Death by Stereo a dechovku

15. 6. 2010

Redakce

Příslovečné, importované třešničky byly přidány na festivalový dort Rock for People (3. - 6. 7. 2010). Vzhledem ke kompletnímu složení headlinerů, jimž vévodí MUSE, THE PRODIGY, NOFX či EDITORS s MORCHEEBOU, jde o doplnění jednotlivých stylů a posílení multižánrového charakteru festivalu. Spokojeni budou především příznivci tvrdších podob hudby - nabroušený hard core nabídnou ostřílení kalifornští týpci Death by Stereo, ještě rychlejší circle pit pak budou vyžadovat syntetičtí metalcoreisté Horse the Band.

Mandrage zvítězili v Hudebních cenách Óčka a přenechali cenu fanouškům!

27. 2. 2010

Redakce

Nemůže být sporu o tom, že na českém hudebním nebi začíná stále jasněji svítit nová hudební hvězda. Plzeňští Mandrage zvítězili v kategorii rock na Hudebních cenách Óčka 2009 nad takovými českými stálicemi jako je skupina Kabát, Vypsaná fixa nebo Tři sestry a ukázali, o jak obrovskou fanouškovskou základnu se kapela může opřít.

Stále slavnější Mandrage získávají jednu hudební nominaci za druhou

8. 2. 2010

Redakce

Plzeňská kapela Mandrage se v poslední době pyšní významnými hudebními nominacemi. Nominováni byli na Hudební ceny Óčka 2009 v kategorii Rock a čerstvě je hlasy fanoušků katapultovaly do finálové pětice nominované na objev roku v prestižní soutěži Žebřík 2009 časopisu iReport. Tato mladá partička výrazně boduje na tuzemských hitparádách a začíná silně konkurovat hudebním stálicím.

Loyca vystoupí v rámci „Unplugged Café“

13. 1. 2010

Redakce

Kapela Loyca se v současné době těší druhým místem v mezinárodní soutěži Skutečná liga 2009, které se zúčastnilo více jak 300 kapel. Porotce z řad renomovaných hudebníků a novinářů oslovili v semifinálových kolech zejména s jejich originální akustickou verzí repertoáru. "

Rybičky 48 bodují v hitparádě Medúza i IFPI. Zpěvák po operaci krku

28. 10. 2009

Redakce

Česká pop-punková jednička Rybičky 48 po úspěšné festivalové sezóně a zahájení turné k nové desce Viva La Revolución obsadila díky klipu k singlu Zamilovaný/Nešťastná už podruhé za sebou první příčku v hitparádě Medúza na České televizi.  Kapela boduje i se svým rockovějším single Viva La Revolución, který se krátce po nasazení do českých rádií vypracoval na 6. místo v oficiálním žebříčku nejhranějších písní na rockových rádiích IFPI RADIO TOP20 Modern Rock.

Viva La Fest v Praze: Aim, Green Frog Feet, MF, Rybičky 48 a další

5. 10. 2009

Redakce

Více než deset kapel ze čtyř zemí zahraje v sobotu 10. října v pražském klubu Abaton na akci zvané Viva La Fest. Mezi vystupujícími se objeví například němečtí Green Frog Feet slavící desetileté výročí nebo třeba mladá partička MF v nastupující generaci po Iné Kafé. Posledním zahraničním hostem bude italská indie rocková hvězda Aim.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace