Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Bývalý bubeník Iron Maiden, Clive Burr, prohrál svůj boj s dlouhodobou nemocí.

14. 3. 2013

Redakce

Bubeník Clive Burr (56), kterému byla před mnoha lety diagnostikována roztroušená skleróza, v úterý zemřel. Clive se přidal ke kapele Iron Maiden v roce 1979 a stal se součástí prvních tří alb s názvy Iron Maiden (1980), Killers (1981), The Number of the Beast (1982). Z alb, na kterých se podílel, je jasné, že Cliva znal každý z nás prostřednictvím skvělých songů, které jsou i v dnešní době stále velmi populární.

Arakain DVD tour 2013 začíná

7. 3. 2013

Redakce

Legendární metalová skupina Arakain  vyráží na jarní turné po českých  a moravských městech. Arakain, který za svoji kariéru vydal zhruba tři desítky nosičů, jichž se prodalo více než 750.000 kusů, na něm představuje nové DVD.

Soutěž s kapelou Argema a jejich jubilejní 3000. koncert!

5. 3. 2013

Redakce

Česká rocková kapela s více než dlouholetou tradicí a množstvím vydaných alb vyhlásila na svých webových a facebookových stránkách zajímavou soutěž o dvě paličky s podpisy všech členů kapely a tento rok se chystá odehrát své 3000. vystoupení.

the.switch chystají novou desku

4. 3. 2013

Redakce

Legenda tuzemské tvrdé scény sice minulý rok vydala poslední část své trilogie Na dosah, ale teď už pilně pracují na jeho nástupci. Hotové už jsou tři nové skladby a podle slov kapely to bude “Rychlý, tvrdý a groovy.”

Pět zpěvů a jeden bubeník? To je Van Canto!

3. 3. 2013

Redakce

Van Canto je velmi zajímavá a netradiční německá heavy/power/symphonic metalová kapela, kterou nejspíše nebavilo nosit těžkou aparaturu po koncertech a tak se rozhodla nahradit elektrické kytary, baskytary a klávesy pouze zpěvem, respektive zpěvem imitujícím zvuky zmíněných nástrojů včetně jejich sól i velmi dynamických pasáží.

Rise Against chystají nové album.

2. 3. 2013

Redakce

Rise Against si berou pauzu od koncertování a začínají pracovat na svém novém albu. Zpěvák Tim McIlrath oznámil: „Nyní se budeme soustředit na to, abychom si pořádně odpočinuli. Jako kapela jsme spolu už 12 let. Některé chvíle byly těžké a při pohledu na kapelu je to jako maraton a ne sprint.

Rocková Ostrava v čele s Kreator

28. 2. 2013

Redakce

Po velmi zdařilém koncertu této legendární německé trash-metalové kapely jménem Kreator na festivalu Zimní Masters of Rock 2012 se můžeme opět zaradovat a začít se připravovat na další nášup, který proběhne 17. srpna 2013 v Ostravě. Lépe řečeno přímo na festivalu Rocková Ostrava a to spolu s jinými vynikajícími kapelami jako je Jorn, Wisdom, Kiss Forever Band, Citron, Doga a další.

Eric Martin 2x zahraje v česku!

25. 2. 2013

Redakce

Americký zpěvák,skladatel a kytarista ERIC MARTIN se na světové scéně objevuje již od počátku osmdesátých let a je bezesporu jedním z největších a nejosobitějších rockových hlasů posledních desetiletí.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace