Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Melodická death metalová smečka Amon Amarth vydá nové album

20. 4. 2013

Redakce

Kdo by neznal severskou mytologii, víru ve vítězství v boji a odměnu v podobě Valhaly po násilné smrti, když už se nějaký ten boj úplně nepovede? O tom všem nám vypráví drsní hoši ze švédské kapely Amon Amarth, kteří chystají vydání nového mocného alba s názvem Deceiver of the Gods. (něco jako Podvnodník bohů)

SHOW 2013 - Silicon Hill Open Wednesday popáté

19. 4. 2013

Redakce

S poslední dubnovou středou se areál kolejí Strahov promění v dějiště hudebního festivalu SHOW neboli Silicon Hill Open Wednesday a rozezní se v rytmech písní kapel. Již pátý ročník akce pořádané studenty pro studenty se uskuteční 24. 4. 2013 a chystá si pro vás pestrý program.

Bubenická skupina Yamato

28. 3. 2013

Redakce

Každý rok vyráží japonská skupina bubeníků Yamato na šesti až desetiměsíční turné, na němž představuje své originální skladby a sklízí stále větší a větší úspěch. Téměř všechny její koncerty u nás (přijíždí sem pravidelně od roku 2008) jsou s předstihem beznadějně vyprodané.

Adam Gontier z kapely Three Days Grace vydá své první sólové album

21. 3. 2013

Redakce

Zpěvák z kapely Three Days Grace chystá sólovou desku. Po bouřlivém rozkolu mezi členy kapely a jeho následném opuštění se chystá natočit Adam Gontier své první sólové album. Poslední vystoupení s Three Days Grace proběhlo 17. ledna na „Rock for Recovery“  benefitní show v divadle Gramercy v New Yorku.

PETER BIČ PROJECT ve Svitavách

18. 3. 2013

Redakce

20. 4. 2013 od 19:00 hodin PETER BIČ PROJECT naprosto ovládne Svitavské kulturní centrum FABRIKA. V tomto roce odehraje svůj první LIVE koncert a to právě ve Svitavách. Spolu PETER BIČ PROJECT také zahrajou kapely CATE a W.A.F. , které vám přiváží do české republiky F IA L A managemen.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace