Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Multižánroví experimentátoři De Staat ovládnou Fuchs2

16. 10. 2023

Milan Papežík

Nizozemská kapela De Staat, která se proslavila velkolepým virálním hitem Witch Doctor a předskakovala Muse či Rolling Stones, se vrací do České republiky. Pod křídly frontmana Torreho Florima, jehož mocný hlas působí jako výzva do zbraně, kapela koketuje s funkem, tribálními rytmy, introspekcí i divokým humorem a svým hudebním přístupem má blíže k Davidu Byrneovi nebo Princovi než k běžné rockové kapele. 

Podzimní JazzFestBrno láká na křest nové desky Ondřeje Pivce i Dana Bártu s předním americkým big bandem

10. 10. 2023

Milan Papežík

Podzimní část celoročního festivalu JazzFestBrno odstartuje 3. října v brněnském Divadle Husa na provázku hammondkář, skladatel, producent a držitel Grammy Ondřej Pivec s novým koncertním projektem nazvaným Greatest Hits 4000. Během večera také pokřtí nové stejnojmenné album, které z popudu festivalu vzniklo jako živý záznam pro Českou televizi v době coronavirové pandemie. 

Gaia Mesiah vydá za necelý měsíc nové album VLNO∞BYTÍ a vyrazí na turné

15. 2. 2023

Redakce

Nové album VLNO∞BYTÍ vydá 10. března živelná rocková čtveřice Gaia Mesiah.Dravé formaci se na album podařilo přenést strhující energii a mimořádné nasazení charakterizující její živá vystoupení. Šťavnatou desku podpoří turné po České republice a Slovensku, které odstartuje 10. března v klubu Náplavka v Hradci Králové a jehož součástí budou koncertní křty v pražském klubu Roxy a na brněnské Flédě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace