Přejít na menu Přejít na obsah

Rozhovory

Rozhovor s další trance Legendou - Mike Push

1. 10. 2014

Jakub Konopka

Mike Dierickx dříve přezdívaný Dirk Dierickx je znám nyní pod pseudonymem M.I.K.E. Push, se kterým se proslavil hlavně po vydání singlu Universal Nation. Tento belgický DJ získal svojí reputaci díky progresivnímu trance stylu, jež se stal jeho hlavním charakteristickým rysem.

Chris Barker z Anti-Flag: Pokud něčemu věříte, dokážete cokoliv

22. 8. 2014

Jakub Konopka

Punk rocková skupina Anti-Flag za svojí dlouholetou existenci zažila dost pádů i vzestupů. Založila několik aktivistických hnutí, účastnila se řady protestů a dokonce donutila Bílý dům změnit svá stanoviska vůči válce v Iráku. O tom a mnohem víc si s námi popovídal zpěvák a baskytarista Chris Barker před vystoupením kapely na Sziget festivalu.

Nick Hallam ze Stereo MC`s: Na Desperados budete koukat!

4. 7. 2014

Jakub Konopka

Stereo Mcs zde mají velkou fanouškovskou základnu. Na letošní 15. ročník cliffdivingových závodů Desperados High Jump přijedou zahrát jako soundsystem. O tom co od jejich dj setu čekat, jaká byla spolupráce s Jamiem Cullumem a jak jsou na tom s prací na novém album se dočtete v následujícím rozhovoru.      

Eddie Stoilow před jejich společným koncertem s Kosheen

15. 4. 2014

Redakce

Eddie Stoilow nám prozradil pár drobností o jeho nové desce před jejich společným live vystoupením se skupinou Kosheen dne 15.5. v nově otevřeném prostoru Forum Karlín. Toto bude první akce pro širokou veřejnost v tomto novém multifunčním prostoru.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace