Přejít na menu Přejít na obsah

Rozhovory

ROZHOVOR: Kamil Střihavka - Akustické turné 2014

18. 2. 2014

Redakce

KAMIL STŘIHAVKA - Rocková legenda oslovující již dvě generace fanoušků zahájil 7. února v Kutné Hoře svoje první akustické turné obsahující 12 koncertů. Na turné ho doprovází jeho kapela LEADERS! ve speciálním složení. Turné doprovází videoklip k písni "Ztracenej", který pro Kamila Střihavku natočil Václav "Noid" Bárta.

Rozhovor se zpěvačkou Jana Groß z německé Bell Book and Candle

3. 12. 2013

Redakce

Nedávno jsme vás informovali o vánočních koncertech kapely KEKS, se kterou jsme udělali i menší rozhovor. Nyní vám přinášíme další novinku o tomto turné. KEKS si totiž přinese na koncerty s sebou hosta, který s nimi na vánočních koncertech odehraje vystoupení. Hostem je německá kapela Bell Book and Candle. Zajímalo mně, jak oni prožívají vánoční čas.

Rozhovor s umělci ze zimbabwské IYASA

15. 7. 2013

Redakce

Po jejich vystoupení na festivalu v Přeštěnicích jsem měl možnost pohovořit s umělci z Inkululeko Yabatsha School of Arts (IYASA), školy umění s názvem Svoboda pro mladé z druhého největšího města Zimbabwe Bulawayo.

Vysočina včera odstartovala první ročník festivalu + rozhovor s Prago Union

12. 7. 2013

Redakce

Multižánrové letní festivaly jsou vyhledávaným kulturním zážitkem mnoha lidí a po několikaletém očekávání se konečně našli organizátoři ochotni uspořádat velký festival v Jihlavě. Třídenní hudební maraton začal ve čtvrtek odpoledne vystoupením místních kapel Arciskačány a EL´BRKAS. Od pozdních odpoledních hodin ovšem taktovku nad hlavním pódiem převzaly profesionální kapely v pořadí Prago Union, Monkey Business, Tomáš Klus a první festivalový den byl korunován energickým vystoupením kapely Wohnout.

Rozhovor s hudebním publicistou Iljou Kučerou ml. o muzice z obou stran

13. 5. 2013

Redakce

Vedle rozhlasové práce a hudební žurnalistiky publikuje v současnosti rovněž články a rozhovory v různých tuzemských časopisech a jako moderátor se pravidelně objevuje na pódiích rockových festivalů jako Rock for People, Kvílení , Zádveřice a pod. Bývalý basista a textař jihočeské rockové skupiny Hubertus nyní hraje s bratrem Vladimírem (Ravenem)v kapele Nasycen. Ta se společně s kapelou HUSH sejde v úterý 21. května od 20 hod. v pražském klubu Kain (Husitská 1, Praha3) na společném koncertu.

Rozhovor s Honzou Kubánkem (HUSH)

10. 4. 2013

Redakce

Písničky z jejich v pořadí již pátého alba právě v těchto dnech  představuje na svých koncertech říká jablonecko-liberecká  kapela HUSH. Zjistěte o této zajímavé sestavě něco více v rozhovoru, který jsme si pro vás připravili.  

Rozhovor s Vladimírem Kuřčerou aka Raven: Nasycen se vrací na scénu!

9. 4. 2013

Redakce

„Chceme si zahrát muziku, kterou bychom mohli  sami poslouchat.“  Říká v tomto rozhovoru  zpěvák, skladatel a klávesista Raven a frontman pražské kapely Nasycen, která se v loňském roce po předlouhé pauze vrátila opět na scénu. Sami nazývají svůj styl jako "progresivní rock". Pokud vás zajímá více info o této kapele a co se chystá, čtěte dále.

Útržek rozhovoru s kapelou Sum 41

2. 3. 2013

Redakce

Kapela Sum 41 nedávno ohlásila další turné jménem Dead Silence. Tentokrát ale nepojedou koncertovat kluci se Sum 41 sami. Přizvali si totiž na podium kapelu Billy talent. Chcete se dozvědět více o nadcházejících koncertech? Čtěte dále...

Rozhovor s Mobym před jeho vystoupením na Sázavafestu

28. 7. 2009

Redakce

Americký zpěvák, skladatel, producent, remixér a pro většinu lidí velký podivín Moby je bezesporu jednou z největších hvězd, kterou letos přivítáme na jednom z českých festivalů – O2 Sázavafestu. Zatím co minulý rok tento plešatý vegan objížděl svět pouze s obrovskou taškou plnou vinylů a cdček jakožto dj, letošní rok se opět vrátil na koncertní pódia s živou kapelou a kromě svých velmi známých hitů prezentuje i písně ze zbrusu nové desky...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace