Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Metalové legendy živě - METAL ALL STARS - oznamuje nový termín pražské show!

17. 12. 2014

Redakce

Světové turné hvězdného projektu METAL ALL STARS, které bylo z důvodu zaneprázdnění některých účinkujících přesunuto na jaro 2015, potvrzuje první nový termín. Termín koncertu v Praze, a to jako prvního v novém harmonogramu! Tříhodinový nářez od těch největších jmen světové metalové scény se uskuteční v pátek 24. 4. 2015 v nové hale Forum Karlín Praha.

Angelo Kelly v Praze: Live mix kazeta pro publikum

15. 12. 2014

Pearl

12. 12. opět poctil svou návštěvou Prahu irský písničkář Angelo Kelly, někdejší člen Kelly Family. Tentokrát přijel v tandemu s multiinstrumentalistou Matthiasem Kraussem a společně nabídli publiku v Divadle U Hasičů koncept „live mixtape“ – „live mix kazety pro ty, kdo právě dnes přišli“.

ZOOT WOMAN @ La Loca Music Bar v lednu

10. 12. 2014

Redakce

Britská skupina ZOOT WOMAN se chystá v lednu do Prahy. S sebou přiveze nové album Star Climbing, které britský deník The Guardian označil za návrat ve velkém stylu. Představí se vám dva ze dvou zakladatelů tohoto elektro popového tria, bratři Jonny (kytara, vokály) a Adam Blake (keyboard).

Časový line-up a poslední informace k Vandit Night

9. 12. 2014

Redakce

Již tento pátek se v multifunkčním prostoru Forum Karlín uskuteční exkluzivní vydání vánoční VANDIT NIGHT s Paul van Dykem a jeho speciálními hosty. Přinášíme vám poslední informace k akci a časový line up. Věříme, že si akci užijete na maximum a budete spokojeni!

Kašpárek v rohlíku křtí novou desku NEPOSLOUCHEJTO

5. 12. 2014

Redakce

Kašpárek v rohlíku jako zástupce hnutí BEJBYPANK, které spojuje ve své tvorbě kvalitní zábavu dětí a rodičů, slibuje návrat k pankovým kořenům. Pank ale na připravované desce nechápou autoři v hudebním slova smyslu, ale spíše v přímosti a revoltě témat, které na desce zpracovávají. Hudebně bude deska NEPOSLOUCHEJTO! bez hranic, bejbypankově pestrá, od funky, přes punk, rock až po elektroswing.

Visací Zámek vyhlásil Punkové králoství - slaví 32 let

5. 12. 2014

Redakce

Jana Hauberta (Honnyho) regulérně korunovali Petr Hošek z PLEXIS, který předal punkovou korunu, a pornokníže Záviš, jenž se chopil předání žezla (lahváč). Samotný punkový trůn tvořila basa od piva a královskou společnost dvě krásné nahotinky. Po korunovačním ceremoniálu kapela zahrála HYMNU PUNKOVÉHO KRÁLOVSTVÍ.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace