Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Soutěž českých a slovenských kapel o vystoupení na Sziget 2015

18. 2. 2015

Redakce

Hrát na nejlepším festivalu Evropy ve stejný den jako Robbie Williams nebo Florence and the Machine. V den, kdy se v areálu pohybuje 85 000 návštěvníků. To se podaří minimálně jedné kapele z České republiky nebo Slovenska. Držitel ocenění EFA „Best Major European Festival“ za rok 2014, festival Sziget, vyhlašuje hudební soutěž „Jednou trefou na Sziget“.

Three Days Grace poprvé v Česku na Rock for People

16. 2. 2015

Redakce

Dějištěm dlouho očekávaného prvního vystoupení kanadské rockově- postgrungeové čtveřice Three Days Grace před českým publikem se stane hradecká edice festivalu Rock for People. Tuzemským fanouškům se tato možnost naskytne v pátek 5. června, kdy vystoupí i další hvězdy jako Faith No More, Limp Bizkit či Hollywood Undead.

NOVA ROCK 2015 již zná line-up jednotlivých dnů

11. 2. 2015

Pearl

Jedenáctý ročník největšího rockového festivalu ve střední Evropě přiveze již tradičně významná jména současné tvrdé muziky. Díky své poloze – jen 41 km od Bratislavy – bývá často cílem Čechů a Slováků. Letos se můžeme těšit na Slipknot, Nightwish, Motörhead či Mötley Crüe.

Francouzka Indila uchvátila svět, teď má v hledáčku Prahu

11. 2. 2015

Redakce

Půvabná Indila zabodovala v loňském roce singlem "Dernière Danse." Video má na serveru YouTube.com v tuto chvíli už přes 170 miliónů zhlédnutí. Třicetiletá zpěvačka debutovala albem "Mini World," za které už získala ve Francii trojnásobnou platinovou desku. Prodala přes 250 tisíc kusů. Obrovský zájem zaznamenala také v České republice. Své místo si vydobyla i v rádiovém éteru. Indila vystoupí v Česku vůbec poprvé.

Program Sziget festivalu 2015 se rychle plní

10. 2. 2015

Redakce

Ostrov svobody ohlásil spoustu novinek: obří stan Telekom Arena pro světové hvězdy taneční hudby se vrací na Sziget. Nejmladší titán současné elektronické scény Martin Garrix se pak na hlavním pódiu zhostí pompézní závěrečné show. Organizátoři opět slibují pestrost a prozradili dalších 30 hvězdných jmen programu tohoto skvělého festivalu.

Francouzský electro swing roztančí v Březnu Lucerna Music Bar

10. 2. 2015

Redakce

Na úterý 3. března se do Lucerna Music Baru chystá další párty v rytmu electro swingu. Tentokrát na kruhové pódium zavítá francouzský projekt Lamuzgueule, který vám představí originální show plnou swingu, electra a balkánských beatů. Lamuzgueule se představí v České republice úplně poprvé.

Kathy Kelly: již tento měsíc v Praze

4. 2. 2015

Pearl

Po dvou odkladech víme datum a místo již déle avizovaného koncertu Kathy Kelly (Kelly Family) v Praze: 21. 2. 2015 v 19:30 v sále Hotelu Svornost v Praze-Počernicích. Koncert pořádá jako obvykle team kellys.wbs.cz. Vstupenky jsou k dostání na eventim.cz či u pořadatele na ticketbooking@seznam.cz. Vstupenky zakoupené na minulé termíny nadále platí!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace