Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Dymytry na prvním samostatném turné

14. 3. 2015

Pearl

Stále populárnější kapela Dymytry pořádá na jaře tohoto roku své první samostatné turné s názvem Psy-core Tour 2015. Po loňské úspěšné šňůře s Arakainem nyní vyrážejí potěšit své fanoušky jako hlavní hvězdy večera. Turné čítá jednadvacet koncertů, první zastávkou bylo 28. 2. Stříbro. Kapela zakončí turné 11. 5. v pražské Akropoli.

Portico představí Praze novou desku Living Fields

12. 3. 2015

Redakce

Pro Portico byl rok 2014 zlomový. Poté, co kapelu opustil Keir Vine, se rozhodla trojice Bellamy, Fitzpatrick a Wyllie změnit název z Portico Quartet na Portico. Téměř vzápětí oznámili podpis smlouvy s labelem Ninja Tune a novou desku Living Fields, která vyjde 6. dubna.

Mydy Rabycad se singlem Good Times zvou na křty alba Glamtronic

12. 3. 2015

Redakce

Energičtí a radostní Mydy Rabycad představí nové album Glamtronic již příští týden 19. března v brněnském Kabinetu múz a o týden později 26. března v pražském Lucerna Music baru. Kapelu na křtech svými sety podpoří renomovaný rakouský DJ a producent Troy Savoy z Parov Stelarovy líhně etage noir a český elektroswingový věrozvěst DJ Mackie Messer.

Koncert Ensiferum s krajany Insomnium a Omnium Gatherum již tuto sobotu

10. 3. 2015

Redakce

Markus, Petri, Sami, Emmi a Janne naživo ve Zlíně. Kapela ENSIFERUM, se rozhodla, že dvacáté výročí vzniku oslaví novou deskou "One Man Army". Paganská party v rámci One Man Army Tour - jediný koncert ENSIFERUM pro Českou republiku - s hosty INSOMNIUM a OMNIUM GATHERUM. Tato show je součástí 27 vystoupení v osmnácti evropských zemích!

Na Flédu míří světová špička trip-hopu, zahrají zde britští Archive

10. 3. 2015

Redakce

V Brně se brzy odehraje jeden z nejočekávanějších a produkčně nejnáročnějších koncertů jarní sezóny. Do jihomoravské metropole totiž 17. března přijedou zvukoví perfekcionisti a hvězdy první kategorie Archive, londýnská odpověď na bristolskou scénu, kde dosud kralovali Massive Attack a Portishead. Kapela, jež úspěšně mísí trip-hop s progresivním rockem, přiveze na Flédu audiovizuální projekt Axiom i živé představení své nové desky Restriction.

Hope Never Dies: píseň pro Eurovizi 2015 zveřejněna

10. 3. 2015

Pearl

10. 3. byla zveřejněna píseň Hope Never Dies, která bude v podání Marty Jandové a autora hudby Václava Noida Bárty reprezentovat ČR na soutěži Eurovision Song Contest. Text napsala Tereza Šoralová, producentem je Ondřej Soukup. Jestli Česká republika postoupí do finále, se dovíme v přímém přenosu z Vídně ve čtvrtek 21. května 2015 na ČT Art od 21:00.

Motörhead se valí do Plzně na Rock for People Europe

6. 3. 2015

Redakce

Proslulá britská heavy rock'n'rollová kapela Motörhead fungující již neuvěřitelné čtyři dekády letos zavítá do západočeské metropole. Hudební formace kolem zpěváka a baskytaristy Iana „Lemmyho“ Kilmistera vystoupí 4. července v rámci plzeňské části festivalu Rock for People s přídomkem Europe.

Trancefusion - Time to Say Goodbye se blíží

5. 3. 2015

Redakce

Po čtyřech letech svého působení v České republice Trancefusion končí! Tato značka během svého působení uspořádala nespočet perfektních trance party, na které se sjížděli fanoušci ze zemí střední Evropy a někdy i z celého světa.

Public Service Broadcasting poprvé v ČR

5. 3. 2015

Redakce

Jedinečný britský hudební projekt Public Service Broadcasting se představí poprvé v ČR. Dvojice londýnských hudebníků, která si rychle podmaňuje svět svou unikátností, přijede se do pražského klubu Chapeau Rouge 21. května v rámci tour ke svému druhému albu, nazvanému The Race For Space.

Zázrak z Leedsu alt-J poprvé v Praze tento Červen

5. 3. 2015

Redakce

Málokterá kapela to za sedm let existence dotáhla tak daleko jako alt-J. Jedinečná architektura písní a výmluvné texty uchvátily nejen fanoušky, ale i kritiky. První jmenovaní je odměňují vyprodanými halami, druzí prestižními hudebními cenami.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace