Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Indies orámují výročí 25 let velkým mejdanem

26. 1. 2015

Redakce

Jednodenní hudební festival v novém brněnském koncertním sále Sono Centrum je oslavou 25. výročí založení firmy Indies, která se od počátku svého působení v České republice věnuje kvalitní alternativní a nekomerční hudbě.  Na celodenním koncertě vystoupí 17 kapel a umělců, kteří během 25 let vydávali svoje alba právě u vydavatelství Indies Records.

Winter Arena 2015 odhalila kompletní seznam interpretů

16. 1. 2015

Redakce

Velká jména Zomboy, Loo And Placido, TC, Foreign Beggars, Loadstar, Neonlight doplní  pro velký úspěch, který zaznamenali na loňském ročníku, tuzemští zástupci a garanti skvělé párty Skyline a projekt Jäger Vibes – DJ Akvamen a Rae Montana – kteří přivezou DJský set kombinovaný s live drum setem, Suki vs. Pixie, Bifidus Aktif vs. Akira, Twisted Minds a žívý set předvede Ollie Torr a k celému lineupu se připojí i Bass Drop Crew.  

Songfest.cz přivítá rok Ovce – jaký bude podle čínského horoskopu?

16. 1. 2015

Redakce

Ačkoliv většina z nás už příchod roku 2015 oslavila, podle čínské astrologie nový rok teprve přijde - a to 19. února. Blížící se rok Ovce, který u nás bude od 12. až do 28. února v různých koutech republiky oslavovat a vítat hudební festival Songfest.cz, je dle horoskopu dobrým časem vzít věci do vlastních rukou.

Nekonvenční britská čtyřka Is Tropical se vrací do Prahy

16. 1. 2015

Redakce

Indie electro-popová parta Is Tropical se v březnu vrací do Prahy. Procestovala půlku světa a teď po částech vydává své třetí album souhrnně nazvané Black Anything. Zážitky z pěti kontinentů na pěti vinylech. Tuhle skládanku dají dohromady už 31. března v Rock Café. Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 16. ledna v 10 hodin.

Kamil Střihavka: „Tradiční podzimní koncert v Retru bude! Ale...“

8. 1. 2015

Redakce

Kamil Střihavka se svou kapelou Leaders! tradici každoročního koncertu v hudebním klubu Retro Music Hall neporuší, ale výjimečně přeložil listopadový termín na leden a to konkrétně na úterý 20. 1. 2015. V tento den Kamil oslaví své kulaté jubileum (50) a rád by slavil se svými fanoušky a nejbližšími přáteli tam, kde to má nejraději – na rockovém podiu.

Visáči pronesli svůj novoroční projev punkového krále

5. 1. 2015

Redakce

Že Visací Zámek bere svoje kralování smrtelně vážně předvedli 1.1.2015, kdy členové kapely obsadili prezidentskou kancelář a promluvili k celému národu. Seznámili punkovou veřejnost s rozdělením svých rezortů, se svými plány a zaznělo i novoroční poselství.

První festiválek tohoto roku se blíží - Lednový underground

6. 1. 2015

Redakce

Pokud budete mít uprostřed zimy chuť na nevšední kulturní zážitek, poznamenejte si do kalendáře sobotu 24. ledna 2015. Tento den bude v KD Vltava v Kralupech nad Vltavou již po dvanácté patřit benefičnímu festivalu Lednový underground, který pravidelně přináší pestrou paletu hudebních skupin a interpretů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace