Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Kašpárek v rohlíku křtí novou desku NEPOSLOUCHEJTO

5. 12. 2014

Redakce

Kašpárek v rohlíku jako zástupce hnutí BEJBYPANK, které spojuje ve své tvorbě kvalitní zábavu dětí a rodičů, slibuje návrat k pankovým kořenům. Pank ale na připravované desce nechápou autoři v hudebním slova smyslu, ale spíše v přímosti a revoltě témat, které na desce zpracovávají. Hudebně bude deska NEPOSLOUCHEJTO! bez hranic, bejbypankově pestrá, od funky, přes punk, rock až po elektroswing.

Visací Zámek vyhlásil Punkové králoství - slaví 32 let

5. 12. 2014

Redakce

Jana Hauberta (Honnyho) regulérně korunovali Petr Hošek z PLEXIS, který předal punkovou korunu, a pornokníže Záviš, jenž se chopil předání žezla (lahváč). Samotný punkový trůn tvořila basa od piva a královskou společnost dvě krásné nahotinky. Po korunovačním ceremoniálu kapela zahrála HYMNU PUNKOVÉHO KRÁLOVSTVÍ.

Potvrzeno, v červnu se do Česka vrátí Rise Against

5. 12. 2014

Redakce

Tuzemští příznivci americké skupiny Rise Against si už mohou oddechnout. Jejich oblíbenci na ně nezapomněli a pro druhou část turné k letošní albové novince The Black Market si vyhradili jeden termín pro pražský koncert. Ten se uskuteční 9.června příštího roku v Incheba Areně, kterou kapela vyprodala již při svém posledním českém vystoupení na jaře 2012.

Rocksymphony ve Zlíně: I wanna rock and roll all nite...

2. 12. 2014

Pearl

Rocksymphony je projekt Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín pod vedením Viktora Kozánka ml. a ve spolupráci se sólisty Martou Jandovou a Janem Toužimským. Program tvoří slavné rockové hity od AC/DC, Black Sabbath, Europe, Guns 'N' Roses, Iron Maiden, Kiss, Led Zeppelin, Metalliky, Scorpions či ZZ Top v nových, orchestrálních aranžmá. S tímto programem se Rocksymphony opakovaně představila v Kongresovém centru Zlín, nejnověji 29. 11.

Letošní Imagination Festival je za námi. A že to stálo za to!

29. 11. 2014

P. Š.

Rozbouřené Letňany. Tak by se dal popsat první dojem z letošního Imagination festivalu, který návštěvníkům jako vždy nabídl ty nejuznávanější interprety z oblasti elektronické muziky. V pátek 28. listopadu tak v prostorách pražského výstaviště odstartovala show, na kterou se určitě jen tak nezapomene! Co všechno čekalo na diváky tentokrát?

BTL agency představuje koncept nové taneční show v multifunkčním prostoru Fóra Karlín

28. 11. 2014

Redakce

BTL Agency ve spolupráci s Forum Karlín a Ministry Rental představuje nový koncept unikátní pravidelné akce, která se bude čtvrtletně konat v novém multifunkčním prostoru Forum Karlín. Tento skvělý prostor se vždy pro tuto tematickou noc promění v luxusní a největší klub v Evropě a jeho návštěvníci se budou moci vždy těšit na velkolepou výpravnou show! Akce pod taktovkou BTL Agency (Trancefusion a legendární Decadance) se vždy vyznačovaly tím, že skvělé hudební výkony hostů byly vždy podpořeny show za účasti mnoha live performerů.

Do Lucerny k nám v březnu přijedou Jungle

28. 11. 2014

Redakce

Londýn dokáže být pěkná džungle. Ale ti, kdo se v ní dokáží orientovat si to setsakra užívají. Řeč je o skupině Jungle právě z hlavního města velké Británie, která se představí českému publiku vůbec poprvé a to 23.3.2015 v Lucerna Music Baru v rámci akce Excelent Jukebox. S sebou kapela přiváží i své debutové album pojmenované jednoduše Jungle.

Angelo Kelly opět v Praze, sólově a akusticky

25. 11. 2014

Pearl

Irský písničkář Angelo Kelly, nejmladší člen Kelly Family, absolvuje na podzim tohoto roku další sólové akustické turné. 12. 12. vystoupí také v Praze, v prostorách pro něj již tradičních – v Divadle U Hasičů. Turné nese název MIXTAPE TOUR 2014.

Vyhrajte dva lístky na Selah Sue 7.12. v Praze - ukončeno

21. 11. 2014

Redakce

7. prosince se do Česka znovu vrátí soulová Selah Sue. Stejně jako před dvěma lety vystoupí v pražském klubu Roxy. Teprve pětadvacetiletá Selah již díky svému talentu spolupracovala například s CeeLo Greenem a uhranula dokonce Prince nebo Stevie Wondera.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace