Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

SOUNDCREAM * 5.6.2009

3. 6. 2009

Redakce

Na červnovém vydání noci Soundcream zde pro vás není připraven jeden, ani dva, ani tři, ale dokonce 5 Djů a to stále není všechno, máme přichystané hned 2 stage. Stále se vám to zdá málo? A co když vám ještě řekneme, že hlavním hostem bude skvělý australský Dj a producent, DJ SYDNEY? A to nejlepší nakonec, celou tuhle skvělou party budete mít zadarmo!!! DJ SYDNEY je nyní bookován do zemí z celého světa. Namátkou: Anglie, USA, Polsko, Spojené Arabské Emiráty, Brazílie, Austrálie, Španělsko, Egypt, Itálie, Chorvatsko, Gruzie apod.

Paměti Skyline

3. 6. 2009

Redakce

Skupina Skyline, která se představí na letošním O2 Sázavafestu v Kácově, píše na své internetové stránky své paměti. O poslední kapitolu se postaral její bubeník, jinak novinář Radek Bureš. Doplnil v ní rok 2008 a přidal tak další část s historkami a vzpomínkami, které by fanoušci neměli v jiném případě možnost se dozvědět.

100°C nahráli klip k písni One Time

3. 6. 2009

Redakce

Trashpopoví 100°C  z Mariánských Lázní natočili nový klip ke skladbě One Time a šokují v něm svým extrovertním projevem. Autorem je stejně jako u většiny předešlých videí baskytarista skupiny, režisér a audiovizuální tvůrce Ondřej „Mojjo" Urbanec. Na rozdíl od předešlých klipů 100°C není v nejnovějším videu ústřední děj. Urbanec vysvětluje..

Kudykam vyjde i jako kniha

3. 6. 2009

Redakce

Činohra se zpěvy Kudykam autorů Michala Horáčka a Petra Hapky spěje mílovými kroky k premiéře. Ta bude na jevišti Státní opery Praha 21. října. Ještě předtím se několik písní z ní představí v koncertní podobě na letním O2 Sázavafestu.

Republiku pohltí Moby night

28. 5. 2009

Redakce

Pořadatelé O2 Sázavafestu připravil pro nedočkavé fanoušky akce s názvem Moby nigt. Akce se uskuteční v Brně, Českých Budějovicích a Pardubicích. Jedná se o jakousi mobilizaci příznivců Mobyho, který se má stát hlavní hvězdou letošního ročníku největšího multižánrového festivalu v České republice. „Jsme hrozně šťastní, že se Moby rozhodl vystoupit na našem festivalu. Nepochybuji o tom, že se pro fajnšmekry taneční muziky stane toto vystoupení událostí roku. Abychom navodili festivalovou atmosféru, rozhodli jsme se uskutečnit ve třech českých městech tzv. Moby night."

O2 Sázavafest Battle zahájí Marek Ztracený už v jednu odpoledne

28. 5. 2009

Redakce

Vedle Marka Ztraceného, Prague Ska Conspiracy, Ewy Farne, UDG nebo Mňágy a Žďorp si letos zahraje šestice šťastlivců na festivalu O2 Sázavafest Battle, který je zároveň hudební soutěží s již pětiletou tradicí. Z finalistů, kteří vystoupí 27. června na Konopišti, si tři vítězné kapely zahrají na jedné z hlavních scén na největším českém multižánrovém festivalu. Vzhledem k velmi vysoké úrovni přihlášených nahrávek se ovšem pořadatelé rozhodli garantovat účast na festivalu i zbylé trojici, která získá možnost vystoupení na volně přístupné scéně na kácovském zámku.

Petr Rezek přinese příjemné vzpomínání

28. 5. 2009

Redakce

Mladým návštěvníkům letošního O2 Sázavafestu bude pravděpodobně jméno zpěváka Petra Rezka vcelku neznámé. Ti starší si ovšem vzpomenou na jeho silné období v osmdesátých letech, kdy patřil k tuzemské pěvecké špičce a po boku Hany Zagorové vytvořil jednu z nejoblíbenějších dvojicí v zemi.

The Kitchenettes, poctivé retro

28. 5. 2009

Redakce

Další ze zahraničních hvězd, které potvrdily účast na letošním letním O2 Sázavafestu v Kácově, je švýcarská skupina The Kitchenettes. V době rozpuku retra a návratu skupin na celém světě k hudbě let dávných či minulých, je to trefa do černého.Zpěvačka Nicole Schlachterová i její dvě pomocné vokalistky jako by právě přišly z padesátých let.

Hitparádu pecek Visacího zámku vede Traktor

28. 5. 2009

Redakce

Není to nic překvapivého, jen to potvrzuje názor, že v případě pražské punkrockové legendy Visací zámek se vkus jejího publika nijak drasticky nemění. Na svých stránkách má totiž anketu o nejoblíbenější píseň. Již delší dobu se na jejím čele drží legendární skladba Traktor, která kapelu proslavila již před sametovou revolucí.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace