Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Rybičky 48 točí

28. 5. 2009

Redakce

K festivalu O2 Sázavafest patří neodmyslitelně kutnohorská kapela Rybičky 48. Za poslední čtyři roky udělala spoustu práce, a proto se dostala do stádia, kdy může začít pracovat i na svém třetím studiovém albu. Na svých internetových stránkách trojice oznámila koncertní pauzu, během které tvoří ve studiu nové skladby.

Ewa Farna s novou kapelou

28. 5. 2009

Redakce

Mladá třinecká zpěvačka Ewa Farna vymění svou doprovodnou kapelu. Formace, která po jejím boku hrála dva roky, si od června začne plnit své sny samostatné kapely. Fanoušci zpěvačky se mohou těšit na nové tváře, které ji budou doprovázet na plánovaném podzimním turné a také budou již v létě spolupracovat na třetí desce.

Sunshine exkluzivně na Bandzone.cz

28. 5. 2009

Redakce

Skupina Sunshine, která zanedlouho vydá své nové album MGKK Telepathy na značce X Production a v létě se představí jako jedna z českých hvězd na O2 Sázavafestu, připravila pro své příznivce malý aperitiv.

Monkey Business a zakazované písně

25. 5. 2009

Redakce

V pražském Divadle Archa se v první květnový den uskutečnila akce 20 let bez hranic, 20 let bez opony. Zahájila tak sérii oslav 20. výročí pádu železné opony, které vyvrcholí 17. listopadu letošního roku. Skladby v nových a moderních aranžích Romana Holého a jeho skupiny Monkey Business zazpívali jejich původní i noví interpreti.

Die Happy vydají v létě bestofku

25. 5. 2009

Redakce

Německá skupina Die Happy, v jejímž čele stojí česká zpěvačka Marta Jandová, upozorňuje na svých internetových stránkách, že v létě seskupí nejlepší okamžiky své kariéry na výběrové CD a DVD Most Wanted 1993 - 2003. Na kolekci budou vedle největších hitů také tři nové verze skladeb, jedna raritní pecka, dále koncertní DVD a samozřejmě všechny videoklipy.

Chinaski skončili turné k Autopohádkám

25. 5. 2009

Redakce

Vystoupeními rozprostřenými do dvou dnů zakončila skupina Chinaski mimořádně úspěšné turné ke svým druhým Autopohádkám. V pražském Divadle Hybernia bylo samozřejmě dvakrát vyprodáno. Kapela navíc dostala od svého vydavatele, společnosti Universal Music,

Nová deska Marka Ztraceného se už nahrává

25. 5. 2009

Redakce

Objev roku Českého slavíka, Deska roku v kategorii Nejprodávanější debutové album 2008, třetí místo v Žebříku za píseň Ztrácíš a nově ocenění zlatá deska. To je „konto" Marka Ztraceného uplynulý rok. Přesto si do mladého muzikanta mnoho lidí rádo píchne. Co na to Marek? I na to odpověděl v exkluzivním rozhovoru pro Topzine.cz.

Michal Horáček dostal dvouplatinu

25. 5. 2009

Redakce

Michal Horáček žne úspěchy za své loňské album Ohrožený druh, na které nahrál své zhudebněné texty v drtivé míře s talentovanými zpěvačkami. V neděli večer obdržel od zástupce vydavatelské společnosti Sony Music dvojitou platinu, prestižní ocenění za prodej alba. Dosud se Ohroženého druhu prodalo na 30 tisíc kusů, což uvedené ocenění zaručuje.

Z Panamy odcházejí dva hráči

25. 5. 2009

Redakce

Jako „umírání v přímém přenosu" označila skupina Panama koncert, který se odehrál 1. května v Havlíčkově Brodě. Z její sestavy totiž odcházejí bubeník David a klávesista Džian a vystoupení v havlíčkobrodském klubu Effect bylo jejich poslední. Panama zahrála naposledy v zatím poslední sestavě a podle svých slov na internetových stránkách možná i naposledy pod stávajícím názvem.

Post-It dokončují nové album

21. 5. 2009

Redakce

Mohlo by se zdát, že o pražské rockové partě Post-It nebylo dlouho slyšet. Důvod této pravdy je ovšem, prostý. Čtveřice je momentálně ve studiu a nahrává nové album, kterým by chtěla posunout zvuk ze svých předešlých dvou studiových počinů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace