Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Za měsíc začnou Barvy léta na Jezeře v Poděbradech

22. 6. 2009

Redakce

Areál na Jezeře v Poděbradech rozezní 18. července 8. ročník tradičního hudebního festivalu Barvy léta, který se na zmíněném místě bude konat podruhé. Areál se pořadatelům v loňském roce osvědčil. Uvedli to pořadatelé akce. „Letošní dramaturgie je skutečně velmi pestrá a akcentuje nejmladší generaci české hudební scény," ohlásili organizátoři festivalu.

Okolo Třeboně nabízí Cimrmany, Rybičky 48, Krucipüsk i Formánka

22. 6. 2009

Redakce

Spisovatel Josef Formánek, autor bestselleru Prsatý muž a zloděj příběhů, je aktuálně posledním z velkých jmen, která ozdobí festival Okolo Třeboně. Třídenní program nabídne od 26. do 28. června přes padesát interpretů. Figurují mezi nimi Krucipüsk, Radim Hladík, Ivan Hlas, Rybičky 48 i Divadlo Járy Cimrmana. Multižánrová přehlídka si zároveň připomene jubileum, protože jihočeské lázeňské městečko oživí folkem, rockem ..

Světoznámý jazzman Pavel Jakub Ryba vydává DVD z turné s Deanem Brownem

22. 6. 2009

Redakce

Nejznámější český baskytarista Pavel Jakub Ryba, který se nedávno vrátil z úspěšného turné po USA, vydává DVD. Na nosiči se objeví záběry ze společných koncertů s legendárním americkým kytaristou Deanem Brownem, s nímž český muzikant koncem minulého roku absolvoval turné po jedenácti českých městech. „Křest DVD proběhne až 10. 10. v pražské Retro Music Hall v rámci oslavy nultých narozenin portálu Topzine.cz. Je to ohromná shoda náhod, protože na témže místě pokřtí své nové album Rybičky 48, já mám tou dobou své 48. narozeniny,"..

Holandská odezva na Guano Apes na závěr O2 Sázavafestu

22. 6. 2009

Redakce

Line-up největšího českého multižánrového festivalu se začíná rýsovat. Pořadatelé O2 Sázavafestu slibují pořádně silný závěrečný den. Do programu vedle Skota Jimmyho Somervilla, německé rockové formace Die Happy, nizozemské skupiny The Gathering nebo českých Support Lesbiens a Chinaski přibyla i další nizozemská kapela Killerdoll. „Původně domluvenou kapelu Innocens nakonec v line-upu nahradí skupina Killerdoll, která je holandskou odezvou na Guano Apes.

Festival O2 Sázavafest Battle začne už za pár dní, bez Farne

18. 6. 2009

Redakce

Už v sobotu 27. června vypukne s otevřením areálu ve 13 hodin hudební bitva v přírodním amfiteátru na Konopišti. Na dvou scénách se tam uskuteční již pátý ročníku festivalu O2 Sázavafest Battle, který je zároveň hudební soutěží, do které se letos přihlásilo bezmála 200 kapel. „Vzhledem k zájmu soutěžních kapel i diváků se O2 Sázavafest Battle rozrůstá. Letos začne program už ve dvě hodiny odpoledne koncertem Marka Ztraceného na hlavní stagi," řekl za festival Pavel Kloupar.

26.6. MECCAMIX

18. 6. 2009

Redakce

FRIGO revolutionwear & LeSportsac Fashion Show. Dance exhibition SHOW by JADcompany. Pánové hoďte se do Friga a vyhrajte voucher v hodnotě 10000 Kč! / Dámy soutěžte o cenu od LeSportsac v hodnotě 6000 Kč! Meccamix DJ Star: Lee Dagger a.k.a. Bimbo Jones (UK), vocalistka: Petra Infinity. DJs: Macio, Looky, Fcuk & Carl Lope. Ibiza Diva Dancers, Meccamix dekorace & konfetovače - to vše je Meccamix!

19.6. OPERA HOUSE 3rd Anniversary

18. 6. 2009

Redakce

OPERA HOUSE slaví již své třetí narozeniny, a proto si pro vás červnová OPERA připravila v tento sváteční večer hned několik překvapení. Za tři roky svojí existence se z OPERY stala jedna z nejnavštěvovanějších a nejúspěšnějších party v historii klubu MECCA. Již u vstupu na vás bude čekat první dárek - pro prvních 200 platících nové CD OPERA HOUSE vol. 4.

Mecca vás zve do kina na film Pařba ve Vegas

18. 6. 2009

Redakce

Dva dny před svatbou odjíždí Doug se svými nejlepšími kamarády Philem a Stuem a se svým budoucím švagrem Alanem do Las Vegas na party, o které si slíbí, že na ni nikdy nezapomenou. Jenže...! Když se ráno probudí s třeštící hlavou a kocovinou, zjistí, že si vůbec nic nepamatují. Jejich luxusní hotelový pokoj je naprosto zdemolovaný a ženich není nikde k nalezení.

Keks za bezpečný sex

18. 6. 2009

Redakce

Benešovská skupina Keks, která se představí v létě na O2 Sázavafestu, hodlá svým příznivcům zpříjemnit léto a učinit z něho dobu bezpečné lásky. Chystá tedy nejenom nové písničky a spoustu zábavy, nýbrž také kondomy. Obdržíte je během jejich vystoupení.

Plexis vydali bestofku

18. 6. 2009

Redakce

Nechce se tomu ani věřit, ale pražská punkrocková kapela Plexis oslavuje pětadvacet let existence. I proto se v létě představí v Kácově na O2 Sázavafestu a je téměř jasné, že zahraje průřez svou dosavadní kariérou.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace