Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

L.O.S. pokřtí novou desku 4. května ve Futuru

4. 5. 2009

Redakce

V pondělí 4. května zavítá kutnohorská grunge-rocková partička L.O.S. do pražského klubu Futurum, kde se chystá pokřtít svůj nový hudební počin s názvem Feeling box. Křest nového alba čeká i královéhradeckou kapelu Enter. „V rolích kmotrů se představí kamarádi z Rybiček 48," uvedli kutnohorští a dodali: „Mezi dalšími hosty se představí Divokej Bill, Imodium a Airfare." Kapela L.O.S. od svého vzniku, který se datuje k roku 1997 působila pod názvem Lure of Senses (česky žeton do loterie). S novým albem přišla i další zásadní změna. Martin Hon,  Karel Borovský, Jirka Matoušek a Radek Kolínský na nové desce hrají písničky v češtině.

Marek Ztracený je zlatý

4. 5. 2009

Redakce

Zpěvák Marek Ztracený posbíral za loňský rok spoustu ocenění. Vydal dobře hodnocené a posluchačsky úspěšné album Ztrácíš s absolutním hitem v podobě titulního singlu. Na sklonku roku se stal tuzemským objevem v anketě popularity Český slavík a měl i nominaci na Objev roku v cenách Akademie populární hudby Anděl 2008.

UDG pokřtili album

2. 5. 2009

Redakce

 Ústeckolabská skupina UDG zažila v úterý večer v solidně zaplněné Incheba Areně v Praze velkou slávu. Během svého dosud snad prostorově největšího koncertu totiž pokřtila své v pořadí třetí album nazvané Autoportrét.

Wohnout chystá druhý singl

2. 5. 2009

Redakce

Skupina Wohnout udělala před několika týdny experiment a nechala své fanoušky, aby si její nové album Karton veverek stáhlo za sebou určenou cenu z internetu. Podle neoficiálních zpráv tak učinilo kolem 45 tisíc fandů, přesná čísla však budou teprve známa.

Chinaski dostávají od dětí obrázky

2. 5. 2009

Redakce

 Skupina Chinaski, která je momentálně na svém turné Autopohádky a zakončí je 28. a 29. dubna v pražském Divadle Hybernia a o den později v Prostějově, navázala pozoruhodný kontakt se svými dětskými diváky. Během zastávek se v některých městech dostane za malými fanoušky i do nemocnic, kde jim část představení zahraje.

Blue Effect s albem nespěchá

29. 4. 2009

Redakce

Přestože skupina Blue Effect oznamovala již na loňských festivalech, že nové album, první po třiceti letech v její diskografii, je v přípravě, tvrdí to dodnes s tím, že na jeho vydání nespěchá. „Jsem si vědom, že ve svém životě už mnoho desek nenatočím, tak si dáváme záležet," říká kytarista Radim Hladík.

Moby o novém albu

29. 4. 2009

Redakce

Nové album hlavní hvězdy letošního O2 Sázavafestu, Američana Mobyho, vyjde 30. června. Prozradil to v poslední své informaci o tom, jak bude čerstvý albový počin Wait For Me vypadat.

Koncertní Kudykam slovy Ondřeje Brzobohatého

29. 4. 2009

Redakce

Na letním Sázavafestu, který se koná 30. července až 2. srpna v Kácově, představí Michal Horáček, Petr Hapka a jejich tým fragmenty z divadelní hry se zpěvy Kudykam za doprovodu klasické hudební skupiny. Premiéra Kudykamu je naplánovaná na 22. říjen do Státní opery v Praze.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace