Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Solové CD Billyho Sheehana (Mr. Big) „Holy Cow“

28. 4. 2009

Redakce

Jeden z nejlepších světových baskytaristů Billy Sheehan (MR. BIG) má aktuální solové album s názvem „Holy Cow".  Na albu kromě baskytary nahrál též bariton kytaru a podílí se na nahrávce též zpěvem. K nahrání si přizval řadu skvělých hostů, jimiž jsou bubeník Ray Luzier, kytaristé Billy Gibons a Paul Gilbert a zpěvák Dug Pinnick.

Legendární původní zpěvák IRON MAIDEN Paul Dianno v České republice!

28. 4. 2009

Redakce

Legendární původní zpěvák IRON MAIDEN poprvé na tour v České republice, kde se představí všem příznivcům a pamětníkům původní sestavy MAIDEN z doby heavy metalové slávy největšími hity šelmy začátku osmdesátých let „Running Free", „Iron Maiden", „Sanctuary", „Wratchild", „Phantom of the Opera"..

AXE INSTINCT PARTY

28. 4. 2009

Redakce

Axe Instinct Tour je v plném proudu. Nenechte si ujít crazy atmosféru výjimečné party, která po zastávce v Ostravě zavítá 29.4. do plzeňského klubu Alfa ! Současně budete mít dostatek prostoru oslavit předpokládaný a očekávaný úspěch české národní reprezentace při zápase s Finskem.

Farna boduje v Polsku

28. 4. 2009

Redakce

Mladá zpěvačka Ewa Farna, jedna z dalších hvězd letošního letního O2 Sázavafestu, vydala na polském trhu už své druhé album. V březnu vyšlo pod názvem Cicho a nabízí tucet skladeb nazpívaných v polštině, druhém mateřském jazyku zpěvačky. Pochází totiž ze severomoravského Třince, kde se polsky mluví a ve městě je i polská škola.

The Slots vydali nové album

28. 4. 2009

Redakce

Pražská formace The Slots, která měla vystoupit na Warm-Upu O2 Sázavafestu 21. dubna v pražském Lucerna Music Baru má nové skladby. Vydali album nazvané Plastic Culture. Deska vyšla tři roky po předchozím BabyBoxu, nahraná byla kompletně naživo, trvá něco přes čtyřicet minut, na stránkách kapely je k mání za 150 Kč a sama formace..

Opět Axe Instinct Party v Benešově

23. 4. 2009

Redakce

Po celodenní přípravě klubu na tuto speciální akci a v souladu s doprovodným heslem tour " Hoď se do kůže!" zaznamenali již první příchozí autentickou vůni kůže, která je charakteristická pro nový pánský deospray Axe Instinct, pod jehož jménem se celá tato tour nese. Hned nato byli všichni mile uvítáni svůdnými hosteskami, které všechny přítomné pány vábily do jeskynní základny, kde se mohli zaregistrovat do flirtovací hry.

DJ ALBA

23. 4. 2009

Redakce

DJ ALBA krásná blondýnka pocházející z Ruska s charakterem divoké a nespoutané divoké kočky. Je hlavní představitelkou PROJEKTU A, který zastupuje nejkrásnější  a nejžádanější Strip & DJ Show po celém Rusku. Kromě Latino house a sexu má ráda kreslené filmy.

O2 Sázavafest bude hostit vítěze EUROPEAN REGGAE CONTEST!

20. 4. 2009

Redakce

Český O2 Sázavafest se postavil vedle italského festivalu Rototom Sunsplash. Ten patří mezi největší světové reggae akce na světě a především stojí za celoevropskou soutěží European Reggae Contest, jejíž vítěz vystoupí na jednom z pódií v Kácově! Díky O2 Sázavafestu dostávají šanci i reggae a ska kapely z Česka. „V rámci European Reggae Contest je Evropa rozdělena do devíti regionů. České kapely budou v prvním kole soutěžit společně s rakouskými. Vítěz tohoto kola postoupí do evropského finále na hlavní scéně festivalu Rototom Sunsplash ...

Pořadatelé O2 Sázavafestu čekají, že na Mobyho přijede do Kácově rekordní počet návštěvníků. Musí zrušit akci v Praze

20. 4. 2009

Redakce

Z technicko-organizačních důvodů pořadatelé O2 Sázavafestu ruší zahřívací kolo, které mělo proběhnout příští týden v pražském Lucerna Music Baru. Vstupné nyní festival hodlá vracet na základě předložení zakoupené vstupenky. Hlavím důvodem je, že pořadatelé O2 Sázavafestu, který je již několik let považován za největší multižánrový a multikulturní festival v Česku, letos očekávají rekordní návštěvnost open-air akce v Kácově.

Rybičky 48 mají Spratka. A Emily!

20. 4. 2009

Redakce

Kutnohorská pop-punková partička Rybičky 48, která se stala historicky prvním vítězem soutěže O2 Sázavafest Battle, navázala na první oficiální desku Adios Embryos z roku 2006. Na první jarní den loni vydala zmíněná formace novou desku, obsahující opět třináct písniček, Amores Perros, voe!, kterou mnozí drsní punkáči odsoudí se slovy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace