Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Nový klip Kryštof avizuje vyprodaný koncertní rok

20. 1. 2016

Nicola Bernard

Populární kapela Kryštof pořídila během vyprodaného halového turné k albu Srdcebeat koncertní videoklip k písni Tak pojď hledat břeh. Sestřih zachycuje emotivní chvíle z osmi vystoupení v pěti městech, které navštívilo přes 90 tisíc fanoušků. A zároveň avizuje letošní nabitý koncertní rok. Jarní klubové turné je již vyprodáno, stejně jako série letních festivalů Kryštof Kemp.

Hentai Corporation s černým humorem proti prastarým mocnostem zla

16. 1. 2016

Nicola Bernard

Text plující vesmírem jako odkaz na filmovou sérii Star Wars. Avšak tentokrát v čínštině a s varováním před strašlivou chorobou zvanou „IQ 88“. Legendární instalatér Mario a další videoherní ikony. A váš oblíbený malíř Adolf, jehož zmrtvýchvstání je pouze začátkem zbrusu nového videoklipu evidentně čím dál šílenějších Hentai Corporation. Tohle musíte vidět!  

Jimmy Kelly povypráví v Praze příběhy slovem i hudbou

13. 1. 2016

Pearl

6. 2. přijede do České republiky v rámci svého turné The Streetkid irský hudebník Jimmy Kelly. Někdejší člen legendárních Kelly Family poctí naši zemi návštěvou poprvé od úspěšného koncertu ve Slaném v roce 2013, kde dokonce natočil videoklip k písni New York. Koncert písničkáře s charakteristickým mírně nakřáplým hlasem se koná v sále Na Marjánce v Praze. Nové turné proběhne v komornějším obsazení než to minulé, opět však nebude nouze o dobrou folkovou muziku a o historky, které napsal sám život.

Frank Turner (UK) přijede opět do Prahy

13. 1. 2016

Redakce

Britský zpěvák a skladatel Frank Turner se vrátí 14. dubna do Prahy. V Lucerna Music Baru představí šesté studiové album Positive Songs For Negative People, které vyšlo v srpnu loňského roku. Vstupenky budou v prodeji od pátku 15. 1. 10:00 na pokladně a webu Lucerna Music Baru a v sítích GoOut.cz a Ticketpro.

AKTUALIZOVÁNO: David Bowie odešel, z jeho odkazu však čerpají další

11. 1. 2016

Pearl

Dva dny po svých 69. narozeninách odešel legendární britský hudebník David Bowie. Novátorský muzikant, který inspiroval několik generací svých mladších kolegů, podlehl rakovině. Vědělo se, že ho již déle sužují různé zdravotní problémy, svůj skutečný zdravotní stav však tajil před veřejností, věděli o něm pouze Bowieho nejbližší. Epitaf si napsal deskou Blackstar vydanou pouhých pár dní před svou smrtí.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace