Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Kapela Wohnout se převtělila do známého ruského herce

29. 7. 2019

Redakce

Kapela Wohnout pouští do světa další klip z alba Miss Maringotka, které vyšlo na konci loňského roku. Je to již šestý videopočin k této desce, a plánují se další. Kapela si tentokrát posvítila na ruského herce Gerarda Depardieu, do něhož se celá skupina převtělila pomocí silikonových nosů.

Rising Appalachia vystoupí 10. července ve Stromovce!

2. 7. 2019

Redakce

Rising Appalachia se vrací po roce do Prahy s novým albem Leylines! Koncert se uskuteční 10. července v novém prostoru Výstaviště Gauč ve Stromovce. Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut.cz. Koncert pořádají Everything Goes booking a Sacred Chants.  

Kapela MIG 21 pokračuje v HURÁ TOUR!

3. 2. 2019

Redakce

Migovské jaro 2019 bude opět ve znamení vyprodaných koncertů a radosti fanoušků. Druhá část HURÁ! TOUR startuje 29.3. v Plané nad Lužnicí, bude mít celkem 11 zastávek a tradičně skončí v pražském Lucerna Music Baru, kde kapela zahraje 3 dny po sobě.

Pár dní po Martinovi přijede do Plzně Maceo. Legendární saxofonista představí v Měšťanské besedě své nové album.

12. 11. 2018

Redakce

Světová legenda funku, americký saxofonista Maceo Parker skoro přesně před čtyřmi lety roztančil vyprodaný Velký sál Měšťanské besedy v Plzni. Letos oslavil Maceo 75. narozeniny a vydal nové album „It’s All About Love“, které je už jeho 17. v pořadí. Tento týden, 15. listopadu se do Plzně vrací, aby tu opět předvedl svoji šlapající show s osvědčenými hity i novými skladbami.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace