Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Alžběta Kolečkářová září v působivém letním videoklipu

21. 8. 2022

Milan Papežík

Zpěvačka Alžběta Kolečkářová v minulosti zaujala publikum svými hity Andělskej Flám, Jak silná mám tu stát nebo megahitem Proud mezi námi s kapelou Reflexy, jenž má na kanále YouTube přes 10 milionů zhlédnutí. Nyní přichází s ryze letní písní Pojď mě k nebi vzít, jejíž chytlavý refrén zaujme posluchače všech věkových kategorií.

Už v sobotu rozehraje Festival Brod 1995 Dubioza Kolektiv, Monkey Business, Wohnout, Mňága a Žďorp a další

12. 8. 2022

Redakce

Český Brod, 9. srpna 2022 – Za necelé dva týdny, v sobotu 20. srpna, bude Český Brod patřit hudbě nejrůznějších žánrů. Jednodenní festival Brod 1995 letos láká na ska, dub, reggae i funk a hlavně rock v širokém generačním i stylovém záběru. Headlinerem letošního ročníku je Dubioza Kolektiv. Legendární balkánská parta, jejíž zběsilá smršť ska, punku, reggae, dubu, elektroniky a hip-hopu si podmanila fanoušky napříč Evropou i za Atlantikem a ovládla klíčová pódia festivalů, jako jsou Sziget, Glastonbury, Roksilde nebo Lollapalooza. Více než zdatnými festivalovými parťáky jim budou české kapely, legendy i mladé naděje: Monkey Business, Wohnout, Mňága a Žďorp, Gaia Messiah, Cocoman & 2127sounds, TH!S s Vojtou Kotkem, Tony Ducháček & Garage, Prohrála v kartách, The Silver Spoons, Deaf Heart a Willow

Festival Brod 1995 zve na Dubioza Kolektiv, Monkey Business, Wohnout, Mňága a Žďorp i TH!S s Vojtou Kotkem

8. 8. 2022

Redakce

Na pestrou žánrovou hudební směsici opět láká festival Brod 1995, který se letos uskuteční 20. srpna v areálu Na Kutilce v Českém Brodě. Jednodenní festival přináší v koncentrované podobě ska, dub, reggae i funk a hlavně rock v širokém generačním i stylovém záběru. Láká na přední jména české hudební scény a poprvé také na jednoho skvělého hosta ze zahraničí.

Na Havířovských slavnostech opět zazáří zahraniční hvězdy

7. 8. 2022

Milan Papežík

Svět je opět v pořádku! To si rozhodně pomyslel nejeden fanda Havířovských slavností poté, co pořadatelé zveřejnili letošní program. Po loňském ryze československém ročníku se totiž na pódiuv pátek 2. a v sobotu 3. září objeví dvě zahraniční kapely. A ani ty tuzeské rozhodně nezklamou. No posuďte sami.

Do Olomouce míří populární duo Krhut & Kozub. Vystoupí již v pátek ve FunParku u Šantovky

24. 7. 2022

Milan Papežík

Když začnou herci a baviči skládat hudbu, často to dopadá průšvihem. Naopak tomu však je u Jiřího Krhuta a Štěpána Kozuba, jejichž tvorba si čím dál víc získává srdce posluchačů napříč generacemi. V rámci turné k jejich debutovému albu Prásknu bičem navštíví také Olomouc, kde 29. července zahrají v exkluzivní lokaci - ve FunParku u Galerie Šantovka.

Po dvouleté odmlce se do jihlavského amfiteátru vrací oblíbený Vysočina Fest

29. 6. 2022

Milan Papežík

Multižánrový hudební festival Vysočina Fest se během posledních let stal oblíbenou a často vyhledávanou prázdninovou kulturní akcí. Pravidelně se koná v prvním červencovém prodlouženém víkendu. Ani Vysočina Fest se však nevyhnul restrikcím spojeným s opatřeními proti šíření koronaviru a fanoušci tak přišli o dva skvělé ročníky. Letos se odehraje ve dnech 7. - 9. čevence osmý ročník a své útočiště opět nalezne v amfiteártu v Jihlavě. A opět nabídne nadupaný line-up!

Jeff Beck přijíždí do pražského O2 universa se speciálním hostem Johnnym Deppem

28. 6. 2022

Milan Papežík

Sotva byl spuštěn předprodej vstupenek na koncert osminásobného držitele Grammy a člena rockové síně slávy Jeffa Becka do Fora Karlín, byl zájem veřejnosti tak obrovský, že koncert musel být přesunut do prostor O2 universa, jehož kapacita je podstatně větší. Za tento enormní zájem může samozřejmě speciální host, herec a muzikant Johnny Depp, kterého si Jeff Beck na své turné přizval. Do Prahy zavítají 11. července.   

Festival Colours Of Ostrava po dvouleté pauze slibuje nadupaný program

27. 5. 2022

Milan Papežík

Restrikcím spojeným s pandemií koronaviru se nevyhnul ani jeden z nejvyhlášenějších českých festivalů Colours Of Ostrava. Když už v roce 2020 nachystali pořadatelé náhradní program NeFestivalu, musely být z hodiny na hodinu kvůli nařízením vlády zrušeny všechny kulturní akce v Moravskoslezském kraji. Pořadatelé v čele s ředitelkou Zlatou Holušovou se však nevzdali a zachovali značnou část programu, která byla už před dvěma lety naplánována. A program je to skutečně báječný, posuďte sami.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace