Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Macklemore přiveze na Colours of Ostrava 2023 obrovskou show a podívanou

8. 12. 2022

Milan Papežík

Po OneRepublic se další hvězdou festivalu Colours of Ostrava 2023 stává americký rapper, hudebník a skladatel Macklemore. Jeho melodické propracované písně dosáhly miliardových přehrání a dostaly se na vrcholky hitparád po celém světě. V dvojici s producentem Ryanem Lewisem získal v roce 2014 za debutové album The Heist a singl Thrift Shop čtyři ocenění Grammy.   

Bluesový král Buddy Guy, držitel osmi Grammy, vystoupí v rámci rozlučkového turné 16. července v Praze

6. 12. 2022

Milan Papežík

Před čtyřmi roky jej čeští fanoušci viděli na vyprodaném koncertu v pražské Lucerně poprvé, příští rok budou mít tuto možnost naposledy. Buddy Guy, legendární šestaosmdesátiletý bluesový kytarista, zpěvák a jeden z nejvlivnějších hudebníků historie, vystoupí v rámci rozlučkového turné nazvaného Damn Right Farewell 16. července v pražském Kongresovém centru.   

Tajemná kapela The Residents oslaví 50 let existence 16. února v pražském Divadle Archa

26. 11. 2022

Milan Papežík

Kultovní a tajemná americká kapela The Residents oslaví na koncertě 16. února 2023 v pražském Divadla Archa padesát let své existence. V rámci turné nazvaného FACELESS FOREVER the DOG STAB! Tour zahrají její členové, kteří tají svoji identitu a vystupují v maskách, široký repertoár písní - nejen z ikonického alba DUCK STAB! z roku 1978 a nedávného Metal, Meat & Bone, ale i další skladby oblíbené fanoušky. Navíc slibují neočekávaná překvapení.   

Bluesrocková sesterská senzace Larkin Poe ohlašuje největší český koncert: 31. října 2023 ve Foru Karlín představí naživo právě vydané album Blood Harmony

18. 11. 2022

Milan Papežík

Americká kapela Larkin Poe, neboli sestry Rebecca a Megan Lovellovy! Jejich strhující a divoké koncerty na pomezí jižanského blues, roots rocku a americany s výraznými kytarovými riffy na elektrickou a slide kytaru si získávají po celém světě i u nás stále více fanoušků a nadšených obdivovatelů. Svědčí o tom také to, že po dvou vyprodaných pražských koncertech a skvěle přijatém vystoupení na Colours of Ostrava přijedou Larkin Poe na svůj největší tuzemský koncert - 31. října 2023 do pražského Fora Karlín.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace