Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Senegalský zpěvák a hlasový kouzelník Faada Freddy uhrane po Colours of Ostrava příští rok také Prahu

24. 10. 2022

Milan Papežík

Na pódiu nosí typickou buřinku, s hlasem umí neuvěřitelná kouzla, zpívá, rapuje, beatboxuje, hraje na tělo, tančí a především zapojuje do svého koncertu i diváky, kteří mu vytvoří ten nejlepší sbor. To je senegalský zpěvák Faada Freddy, který v roce 2017 uhranul návštěvníky Colours of Ostrava. Příští rok tento strhující a neodolatelný showman předvede své umění také v Praze - 8. března 2023 v prostoru Rock Café, kam přiveze i připravovanou novou desku. 

Punkoví PUP se koncem října vrací do Prahy s novým albem

21. 10. 2022

Milan Papežík

Fanoušci kanadské punkové kapely PUP mají ještě dobře v paměti jejich vyprodaný koncert v roce 2019 v Café V lese, které doslova praskalo ve švech. Nyní jejich nespoutaná energie pohltí pražské Rock Café 30. října v rámci série Rock for People Concerts, kam míří se svou novou deskou “The Unraveling of PUPTheBand” z dubna letošního roku. 

OneRepublic první hvězdou Colours of Ostrava 2023!

13. 10. 2022

Milan Papežík

Festival Colours of Ostrava oznamuje svoji první hvězdu na rok 2023 - kapelu OneRepublic! Americká pop rocková formace si v čele se svým charismatickým zpěvákem, multiinstrumentalistou a autorem mnoha skladeb Ryanem Tedderem vydobyla místo jedné z nejúspěšnějších současných světových kapel nejen díky hitům Secrets, Apologize, Feel Again, Love Runs Out, Counting Stars, Run nebo Rescue Me.

Muse a Slipknot – Rock for People míří ještě výš, vytáhl esa v podobě dvou headlinerů 27. ročníku

4. 10. 2022

Milan Papežík

Po letošním legendárním vyprodaném ročníku Rock for People v čele s Green Day organizátoři posouvají laťku opět výš. Jako první festival oznamují hned dva headlinery příštího léta a opět přidávají čtvrtý den. Fanoušci se mohou těšit na monstrózní pódiovou show britských velikánů MUSE v rámci turné k jejich devátému studiovému albu Will of the People. Američní Slipknot, kteří svou letošní show v O2 areně dokázali, že se právem řadí k největším metalovým legendám hudební historie, zase potěší v červnu v hradeckém Parku 360 milovníky tvrdších žánrů. 

Extravagantní a sebevědomá GIRLI se v dubnu vrací do Prahy

4. 10. 2022

Milan Papežík

Po loňské premiéře na hudebním showcase festivalu Nouvelle Prague a letošní headline show na Prague Pride se Girli 16. dubna 2023 vrací do Prahy. V rámci série Rock for Poeple Concerts vystoupí v klubu Bike Jesus na Štvanici, aby fanouškům naservírovala svůj drzý, vzdorný elektro-pop, který Milly Toomey pod jménem GIRLI nahrává už od puberty, a který jí získal uznání od magazínů jako např. Guardian nebo NME za singl „Hot Mess“ a debutové album Odd One Out z roku 2019.

Sbírka Zasukované tkaničky slaví 20 let. Trendu vozíčkářů osobně popřeje Divokej Bill nebo Reflexy

1. 9. 2022

Milan Papežík

Ve dnech 21. - 23. září proběhne jubilejní dvacátý ročník sbírky Zasukované tkaničky, která Spolku Trend vozíčkářů Olomouc slouží k dofinancování služeb pro spoluobčany s těžkým zdravotním postižením. Pořadatelé k této příležitosti přichystali pro Olomoučany bohatý kulturní program se zajímavými jmény české kulturní scény. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace