Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Benefiční koncerty ke sbírce Zasukované tkaničky letos podpoří zakázanÝovoce nebo Alžběta Kolečkářová

12. 5. 2023

Redakce

Tradiční celostátní sbírka Zasukované tkaničky, kterou každoročně na podporu lidí s handicapem pořádá Spolek Trend vozíčkářů, letos proběhne hned dvakrát. První etapa nás čeká již 17. a 18. května a druhý sbírkový den se od 14:30 hodin můžeme těšit na oblíbené benefiční koncerty na Horním náměstí. Na těch vystoupí opět zajímaví umělci v čele s kapelou zakázanÝovoce nebo zpěvačkou Alžbětou Kolečkářovou.

Přední bluesrockový kytarista Walter Trout přiveze 30. května do Prahy nové album nazvané Ride. Zahraje u nás po 17 letech

10. 5. 2023

Milan Papežík

Přední americký bluesrockový kytarista Walter Trout zahraje po dlouhých sedmnácti letech v Praze - 30. května v Paláci Akropolis. Na koncertě, který byl pětkrát přeložen z důvodu koronavirové pandemie, představí tento několikanásobný držitel Blues Music Awards a British Blues Awards své nejnovější album nazvané Ride. Vstupenky jsou k dostání v síti GoOut. Koncert pořádá v rámci série Prague International Bluenight agentura Liver Music.

Niakara: Nový projekt Zdeňka Kuba slibuje hutný, nadupaný metal

2. 5. 2023

Pearl

Zdeněk Kub (ex Arakain) představil v uplynulých dnech svůj nový projekt Niakara. Na české metalové scéně se tak objevuje kapela, která spojuje zkušenosti z dosavadní hudební dráhy jednotlivých členů s touhou po společných nových věcech. První singl a klip Zlatá generace už můžeme vidět a slyšet na YouTube.

Kapela zakázanÝovoce vypustila novinku Horký maliny a připravuje speciální 1000. koncert

28. 4. 2023

Milan Papežík

Jedna z nejposlouchanějších punk-rockových českých stálic zakázanÝovoce přichází s novým singlem a také videoklipem. Píseň má název Horký maliny a hlavní role v klipu ztvárnili herec Matouš Ruml a zpěvačka Alžběta Kolečkářová. V klipu se představil už také kytarista a zakládající člen kapely Štěpán Soukup, který se po pauze vrací do kapely. Ve staronové sestavě zakázanÝovoce aktuálně připravuje svůj 1000. koncert. 

Dvoudenní oslavy radia Haná se vrací na Korunní pevnůstku v Olomouci

25. 4. 2023

Milan Papežík

O každoroční velkolepou oslavu pro všechny Olomoučany se na Korunní pevnůstce stará tým radia Haná, který spojí dva výjimečné jarní dny v plejádu hudebních vystoupení a přinese opět spoustu zábavy pro rodiny s dětmi. První den, tedy v neděli 30. dubna, půjde o tradiční Pálení čarodějnic s rejem masek a vatrou, v pondělí 1. května proběhne Májová slavnost nejen pro zamilované. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace