Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Kryštof vyprodali jeden stadion, přidávají druhý o den později

1. 2. 2017

Pearl

Kapela Kryštof překvapivě přidává ještě jeden stadionový koncert v září tohoto roku. Přidaný koncert se uskuteční v neděli 17. září 2017, a to na fotbalovém stadionu Evžena Rošického v Praze na Strahově, stejně jako první koncert konaný o den dříve. Před nimi zahrají Sebastian, Hodiny a Jelen.

Petr Kolář pokřtí desku mladé rockové kapele Other Way

30. 1. 2017

Pearl

Petr Kolář bude kmotrem desky Colours mladé rockové kapely Other Way. Jejich koncert a křest CD, kde s Kolářem zazpívají společný singl Fight For Hope, se odehraje ve čtvrtek 2. 2. 2017 od 19:45 ve Futurum Music Baru v Praze. Other Way na nové desce pokračují v charakteristické energické tvorbě zahrnující pestré houslové, kytarové a vokální melodie.

Kelly Family jedou dál: nová deska a klip + tři koncerty v místě svého průlomu

27. 1. 2017

Pearl

Již v listopadu ohlásili členové legendární sourozenecké skupiny The Kelly Family, že se v roce 2017 opět spojí pro tři koncerty v neméně legendární Westfalenhalle v Dortmundu, odkud v roce 1994 odstartovalo jejich období největší slávy. Nyní Kellyovi přicházejí s pokračováním společné práce: natáčejí album a chystají i videoklip.

Dymytry mají novou píseň, klip a chystají se na turné

22. 1. 2017

Pearl

Kapela Dymytry o sobě letos poprvé dává výrazněji vědět. Jako první vlaštovku nové sezóny vypustili před chvílí do éteru novou píseň Barikády a stejnojmenný videoklip. Píseň je součástí chystaného EP Sedmero krkavců a samozřejmě zazní i na jejich nadcházejícím turné Krby Kamna Turyna Tour.

České hrady.CZ a Moravské hrady.CZ přivítají Arakain s Lucií Bílou, Annu K., Horkýže Slíže, Rybičky 48, Tomáše Kluse či Xindla X

22. 1. 2017

Pearl

Festival České hrady.CZ a Moravské hrady.CZ hlásí zvučná jména do svého line-upu. V létě se tak během osmi víkendů představí v krásném prostředí ovlivněném historií mimo jiné Anna K., Horkýže Slíže, Rybičky 48, Tomáš Klus či Xindl X. Nově bylo oznámeno hvězdné spojení Arakainu s Lucií Bílou.

Na Sychrově zahraje country legenda Kris Kristofferson

19. 1. 2017

Pearl

V sobotu 1. července 2017 se v areálu zámecké zahrady na Sychrově uskuteční koncert žijící legendy americké country music Krise Kristoffersona. Ten patří ke slavným jménům jako Willie Nelson, Waylon Jennings a Johnny Cash, spolupracoval i s Janis Joplin.

Michael Patrick Kelly ("Paddy") headlinerem nového festivalu Happy Faces Festival 2017

18. 1. 2017

Pearl

19. 8. 2017 se koná první ročník nového festivalu Happy Faces Festival 2017. Hostit ho bude Letní scéna Sedmihorky u Turnova (Karlovice-Sedmihorky). Vystoupí na něm domácí interpreti jako Vlasta Horváth s kapelou, Alžběta Kolečkářová či Public Relations, role zahraničního headlinera se ujme Michael Patrick Kelly ("Paddy"), někdejší frontman legendárních Kelly Family, který bude v létě na turné po evropských festivalech. Ohledně jména moderátora slibují pořadatelé překvapení.

Skupina GREEN DAY se dočkala nominace na cenu magazínu NME. O vítězství se uchází v kategorii Nejlepší zahraniční skupina.

15. 1. 2017

Nicola Bernard

Výroční ceny NME mají v Británii velkou tradici. Hudební časopis New Music Express je rozdává od roku 1953, mezi laureáty jsou například Beatles, Rolling Stones, Blur, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, The Strokes a celá řada dalších slavných rockových kapel. Letos se mezi nominovanými nejčastěji vyskytuje jméno zpěvačky Beyoncé, která může získat až pět cen. Green Day se o titul nejlepší zahraniční kapely utkají s Kings Of Leon, Tame Impala, A Tribe Called Quest, dvojicí Tegan And Sara a skupinou Metallica.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace