Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Dymytry tentokrát lehce hororoví: Sedmero krkavců

12. 2. 2017

Pearl

Dymytry vypustili svůj třetí a poslední klip z připravovaného EP Sedmero krkavců, tentokrát se jedná o titulní píseň. Dymytry tím nyní i konkrétně, hudebně a vizuálně, avizují své turné, na které se vydávají již tento měsíc. Po hudební stránce se drží tvrdší linie, jak je vidno i z předchozí skladby Pod vodou.

Alter Bridge: Konečně v Praze!

10. 2. 2017

Pearl

14. 6. se vyplní očekávání mnoha českých fanoušků: do Prahy přijedou Alter Bridge. Americká rocková formace vystoupí ve Foru Karlín. Vstupenky jsou k dostání již nyní v síti Ticketpro.

Metronome Festival: Ewa Farna s jazzmany, David Koller s rapperem

9. 2. 2017

Pearl

Ewu Farnou znají v Polsku i jako skvělou jazzovou zpěvačku. Nevěříte? Přijďte na Metronome Festival Prague, kde Farna vůbec poprvé v Česku zahraje svůj jazzový repertoár. David Koller zase předvede hudební přestřelku s rapperem Katem a zazpívá s podmanivou slovenskou písničkářkou Katarzií. Nejnovější objev Thom Artway na pódium pozve mladou talentovanou zpěvačku Maellu. Speciální překvapení chystají Monkey Business i Lenny.

Black Sabbath se rozloučili s koncertními pódii

5. 2. 2017

Pearl

Včera 4. února odehráli v Birminghamu poslední koncert Black Sabbath. Kapela plánovala ukončení koncertní činnosti v rámci turné The End započatého loni v lednu - 81 koncertů po čtyřech kontinentech. V červnu loňského roku zažila jejich koncert i Praha. Black Sabbath oznámili již dříve, že toto turné je skutečně poslední společné, jednotliví členové budou ale pokračovat v sólových projektech.

Dymytry vypustili další pecku, tentokrát s tematikou všudypřítomného "Velkého bratra"

5. 2. 2017

Pearl

Dymytry vydají v nejbližší době EP Sedmero krkavců se třemi novými tracky. Venku už je skladba Barikády, dnes večer vypustili další píseň, a to Pod vodou z autorské dílny Jana "Gorgyho" Görgela a Jana "Prothea" Macků. Jestliže v poslední době experimentovali se zvukem kláves, s elektronikou, s dětskými sbory či s celkově trošku jiným soundem, písní Pod vodou znatelně přitvrdili.

Petr Kolář pokřtil novou desku kapele Other Way

5. 2. 2017

Pearl

Ve čtvrtek 2. 2. se v pražském klubu Futurum konal koncert a křest CD „Colours“ mladé rockové skupiny Other Way. Ta si za kmotra svého již druhého CD zvolila zpěváka Petra Koláře, který má dle svých slov „k rockové hudbě velmi blízko a rád podporuje mladé lidi, kteří dělají tak skvělou hudbu jako Other Way“. Na koncertě zazněla i společná píseň kapely a Petra Koláře s názvem Fight For Hope vyjadřující velmi silný příběh boje se zákeřnou nemocí, který svedl kytarista kapely a i díky podpoře kamarádů a léčivé síle hudby ji překonal.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace