Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Kelly Family v roce 2018 v Praze! Slavná kapela rozšiřuje své turné

28. 3. 2017

Pearl

Nedávno jsme informovali o návratu Kelly Family ve velkém stylu: s novým klipem, deskou, třemi koncerty v legendární Westfalenhalle a koncertním turné pro rok 2018. Dnes české fanoušky zastihla ještě zajímavější zpráva: Kellyovi přijedou také k nám! 8. 3. vystoupí obnovená Kelly Family v O2 Areně. Vstupenky budou k dostání od pátku 31. 3.

Nasty Ratz mají venku klip v produkci Beau Hilla

22. 3. 2017

Redakce

Nový klip k písni Price Of Love si pro své příznivce připravila glam-rocková parta Nasty Ratz. Píseň je předzvěstí nového alba, které vyjde pod řeckým vydavatelstvím Sleaszy Rider. Klip produkoval Beau Hill, kterého známe ze spolupráce s kapelami jako Europe, Ratt či Warrant. Nasty Ratz se také chystají vydatně koncertovat, a to u nás i v zahraničí.

Schlager je Schlager. Maite je Schlager, ale je jiná

19. 3. 2017

Pearl

O víkendu jsme navštívili drážďanský koncert Maite Kelly, zpěvačky, která má za sebou dlouholetou hudební kariéru, během které prošla několika etapami: působila v Kelly Family, jako sólová umělkyně se nyní věnuje stylu Schlager, nechala se výrazně hudebně ovlivnit vítězstvím v taneční soutěži známých osobností Let's Dance, ale známe ji i jako písničkářku s kytarou. O tom všem vypráví její současný program Sieben Leben für Dich - Die wunderbare Welt der Maite Kelly (Mám pro tebe sedm životů - Báječný svět Maite Kelly).

Kelly Family: Nové album, klip a v roce 2018 dokonce turné

17. 3. 2017

Pearl

Jestliže jsme v listopadu informovali o reunionu Kelly Family na tři koncerty letos v květnu ve Westfalenhalle Dortmund, pak jsou nyní fanoušci na nohou ještě víc: Slavná sourozenecká kapela irského původu vydává desku, klip a pořádá v příštím roce rovnou celé turné po německy mluvících zemích. Nejblíže je budeme mít ve Vídni, v Chemnitzu, Norimberku a Řezně.

Metallica přijede příští rok do Prahy, k lístku dostanete i nové album

17. 3. 2017

Pearl

Fanoušci těch největších hudebních hvězd často znají své koncertní plány i rok předem. Nejinak je tomu i v případě Metalliky. Americká heavymetalová legenda oznámila evropskou část koncertního turné WorldWired Tour, v rámci níž vystoupí i u nás - 2. dubna 2018 v Praze v O2 Areně. K zakoupené vstupence dostanete i nové album.

Michal Tučný – Galakoncert k nedožitým 70. narozeninám

17. 3. 2017

Redakce

Již za necelý měsíc se prostorem velkého sálu pražské Lucerny rozezní tóny nejznámějších skladeb, které měl ve svém repertoáru Michal Tučný. Na 4. dubna 2017 připravuje rodina předčasně zesnulého zpěváka galavečer k jeho nedožitým sedmdesátým narozeninám.

Festival Krásný ztráty Live hlásí druhý ročník

17. 3. 2017

Redakce

Po jednoznačném úspěchu velkoryse pojatých loňských oslav narozenin jednoho z nejpopulárnějších českých rockových zpěváků Michala Prokopa, které se pod dnes už ikonickým názvem Krásný ztráty Live odehrály v letním amfiteátru v Lokti nad Ohří, se pořadatelé rozhodli uskutečnit druhý ročník festivalu Krásný ztráty Live. Vstupenky ke stání i sezení jsou od dnešního dne v prodeji v síti Ticketportal.cz. Do 30.dubna je pořadatelé nabízejí ve všech kategoriích o 100Kč výhodněji. Událost letos proběhne v pátek a sobotu 14. - 15. července. Dějiště se tentokrát přesouvá do nádherného prostředí středočeského parku Konopiště.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace