Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Dvanáctiletý Tye Trujillo je novým dočasným basákem Korn

20. 4. 2017

Pearl

Kapela Korn oznámila senzaci: na turné s nimi jede baskytarista Tye Trujillo. Zastoupí tak stálého basáka Fieldyho, který se jihoamerické části turné nemůže účastnit a vrací se až v květnu. Že se vám na tom nezdá nic až tolik neobvyklého...ale přesto to příjmení něco napovídá? No ano, je to syn Roberta Trujilla z Metalliky. A je mu mimochodem dvanáct let.

Na Rock for People dorazí Mastodon!

19. 4. 2017

Jakub Konopka

Rock for People přitvrzuje. Po kapelách jako jsou Evanescence, Three Days Grace nebo You Me At Six oznamují pořadatelé další velké jméno, které potěší především fanoušky tvrdších žánrů. Do hradeckého Festivalparku totiž v létě dorazí titáni americké hard & heavy scény, kapela Mastodon!

Masters Of Rock zná časový rozpis: Přijedou Edguy, Sabaton, Stratovarius, Running Wild, Dee Snider (Twisted Sister) i Vince Neil (Mötley Crüe)

19. 4. 2017

Pearl

Dnes 19. 4. zveřejnil největší tuzemský (a zároveň středoevropský) festival tvrdé muziky Masters Of Rock časový rozpis na letošní ročník. Návštěvníci si tak mohou začít plánovat čas strávený ve Vizovicích během čtyř dnů konání akce (13.-16. 7.) Přijedou např. Edguy, Sabaton, Stratovarius, Running Wild, Epica, Delain společně s basákem Nightwish Markem Hietalou, Dee Snider (Twisted Sister) i Vince Neil (Mötley Crüe).

Evolucie: Kapela Lucie vydá novou desku a vyjede na halové turné

19. 4. 2017

Pearl

Příjemně překvapivá zpráva přišla nyní od kapely Lucie. Dlouho to nevypadalo, že by i přesto, že opět nárazově společně koncertují, chtěli vydat novou desku. Nyní je to však černé na bílém: nová deska vyjde na jaře 2018, bude se jmenovat Evolucie a bude následovat i krátké halové koncertní turné.

Muzikálová verze filmu Madagaskar míří do Česka

19. 4. 2017

Pearl

Muzikálová verze filmového hitu Madagaskar dorazila po New Yorku a Londýně i k nám a na Slovensko. Výpravně zpracovaný příběh čtyř animovaných hrdinů - lva, zebry, žirafy a hrošice - se představí v deseti městech. Začíná se v říjnu v Praze.

Billy Talent to v létě rozjedou v Praze

5. 4. 2017

Jakub Konopka

Kanadští punkeři Billy Talent míří do Prahy. Ve čtvrtek 3. srpna předvedou na hlavním dvoře smíchovského Staropramenu to, co umí nejlépe: Strhující a energickou rockovou show. „Billy Talent už dvakrát nadchli fanoušky na Rock for People, a jsme rádi, že je letos v létě můžeme opět představit i v metropoli.” říká Michal Thomes z agentury Ameba, která v rámci cyklu koncertů Rock for People Presents kapelu Billy Talent do Prahy přiveze.

Oliver Heldens přiveze do Prahy svou show

5. 4. 2017

Jakub Konopka

Nizozemský dj a producent Oliver Heldens, který právě absolvuje turné po Severní a Latinské Americe, si 21. dubna 2017 odskočí do Prahy a odehraje zde první indoor show v České republice. Spolu s ním vystoupí také skvělý hitmaker Ferreck Dawn a přední domácí djs.

Kanadští rockeři Three Days Grace se vrací na Rock for People

29. 3. 2017

Jakub Konopka

Dva roky po úspěšné premiéře se na Rock for People vrací energická legenda severoamerického post-grunge a alt-metalu - kanadští Three Days Grace! Připojí se tak k dalším potvrzeným hvězdám v čele s Die Antwoord, Evanescence, Foster The People, Cage The Elephant, Deez Nuts a dalším. Od 4. do 6. července se na Rock for People představí přes 100 tuzemských a zahraničních kapel, muzikantů a DJs.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace