Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Gorillaz v Praze!

2. 5. 2017

Redakce

Rozhodně nebudeme vůbec přehánět, když řekneme, že se na návrat Gorillaz čekalo netrpělivě, nedočkavě a rozechvěle. Ale dočkali jsme se. Už 14. 11. vystoupí v pražšké O2 aréně.

Kelly Family vystoupí v Praze v šesti, Paddy a Maite jedou jen sólo

22. 4. 2017

Pearl

Na podzim ohlásila reunion irská sourozenecká folková kapela The Kelly Family. Muzikanti, kteří v 90. letech pobláznili Evropu a kolem roku 2005 se vydali každý svou cestou, se nyní dali dohromady pro tři velké koncerty v květnu v hale, odkud odstartovali k evropské slávě. Zároveň jim vyšla deska We Got Love a na příští rok ohlásili koncertní turné, v rámci nějž se podívají i do Prahy (8. 3. 2018, O2 Arena). Přijedou v šestičlenné sestavě - Barby se kvůli zdravotním potížím stáhla z veřejného života, Maite a Michael Patrick, řečený Paddy, vystupují pouze sólově. Michael Patrick Kelly mimochodem zahraje již letos, 19. 8. 2017, v Sedmihorkách u Turnova jako headliner Happy Faces Festivalu.

Hvězdní Paramore míří na Rock for People s novým albem a starým bubeníkem!

21. 4. 2017

Jakub Konopka

Se zbrusu novým albem a staronovým členem dorazí v létě na Rock for People opěvovaní američtí rockeři Paramore! Kapela v čele s nepřehlédnutelnou charismatickou zpěvačkou Hayley Williams dorazí do Hradce Králové vyzbrojená nejen svými největšími hity, které jí vysloužili řadu ocenění včetně Grammy či Kerrang! a také milióny věrných fanoušků po celém světě, ale představí i kousky ze svého zbrusu nového alba After Laughter, které vyjde 12. května.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace