Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Festival Rock Heart zná všechny čtyři zahraniční headlinery

24. 2. 2017

Pearl

Festival Rock Heart Moravský Krumlov oficiálně oznámil již všechny čtyři zahraniční headlinery letošního ročníku. Trojici Amon Amarth, Lordi a Powerwolf doplní finská melodic-powermetalová Sonata Arctica. Ta u nás koncertovala shodou okolností 21. 2. ve Zlíně, kde také zpěvák Tony Kakko oficiálně oznámil účast kapely na krumlovském festivalu.

Lenny se od března vydává na turné Hearts Tour 2017

24. 2. 2017

Pearl

Jedna z našich nejvýraznějších zpěvaček nejmladší generace, Lenny, začíná 3. března svou koncertní šňůru nazvanou podle albového debutu Hearts Tour 2017. Turné čítá deset zastávek napříč republikou, od Karlových Varů po Zlín.

Arakain a jeho pětatřicet. Zbývá týden do vypuknutí turné!

Již koncem listopadu loňského roku jsme Vás informovali o jarním XXXV Double Tour skupiny Arakain k příležitosti 35. výročí existence kapely. V rámci narozeninového turné Arakain odehraje na každém místě hned dva koncerty ve dvou po sobě jdoucích dnech. Ten zahajovací proběhne již za týden 3. března v Polné u Jihlavy, jako je tomu poslední roky tradicí. Koncertní šňůra čítá celkem 30 koncertů na 15 místech napříč celou republikou a potrvá až do května. Nyní Vám přinášíme aktualizované informace a novinek opravdu není málo!

Sonata Arctica zahrála ve Zlíně s příslibem návratu v létě

23. 2. 2017

Pearl

Ve Zlíně vystoupila 21. 2. finská melodic-powermetalová kapela Sonata Arctica. Jednalo se o druhý koncert v rámci jejího turné The Ninth Hour World Tour ke stejnojmenné desce, která vyšla na podzim. Koncert se konal v klubu Masters Of Rock Café známém svým interiérem obloženým podepsanými  artefakty přímo od umělců, kteří vystupovali zde či na nedalekém festivalu Masters Of Rock ve Vizovicích.

Kurt Cobain "50"

20. 2. 2017

Pearl

Kurt Cobain by měl dnes padesát. "Navždy sedmadvacetiletý" hudebník, zpěvák, skladatel a textař ukončil svůj život 5. dubna 1994 výstřelem z brokovnice. Jeho smrtí ukončila svou činnost Nirvana, jedna z nezásadnějších kapel hudební historie vůbec.

RockOpera chystá Malého prince, vrací se Kamil Střihavka

19. 2. 2017

Pearl

RockOpera Praha chystá nové představení, tentokrát se bude jednat o adaptaci Malého prince. Hlavní roli ztvární Irina Andreeva, premiéra by měla být začátkem června. V představení se v roli hada objeví i Kamil Střihavka, který se po nějakém čase vrací do RockOpery do několika titulů.

Benátská! je teď Benátská! s Impulsem a představí unikátní spojení hudebníků

17. 2. 2017

Pearl

Festival Benátská! odtajnil další část svého line-upu. Tentokrát láká na unikátní spojení. Na pódiu se objeví např. Marek Ztracený s Martou Jandovou, Věra Špinarová vystoupí za doprovodu své kapely plus dechového tria. Návštěvníci uvidí i další raritní vystoupení - Jasnou páku s Davidem Kollerem či kapelu Alice s Danem Bártou. Festival také změnil oficiální název na Benátská! s Impulsem, neboť má nového mediálního partnera - Rádio Impuls. Mezi další jména, která vystoupí na jubilejním 25. ročníku festivalu, patří například Rybičky 48 (se speciální pyrotechnickou show), Čechomor, Mig 21, Jaroslav Uhlíř či Wabi Daněk.

Už jen deset dní: Ve Zlíně vystoupí Sonata Arctica

12. 2. 2017

Pearl

Česko poctí po roce a půl návštěvou finská powermetalová kapela Sonata Arctica. Partička z dalekého severu u nás naposledy hrála na festivalu Masters Of Rock 2015, kde sklidila velký úspěch. Nyní se vrací do stejných končin - ve Zlíně představí 21. 2. novou desku The Ninth Hour.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace