Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Arakain a Dymytry uzavírali v Bezně turné: Ohlédnutí za společným koncertním projektem

21. 12. 2016

Pearl

To, co začalo 7. 3. 2014 v Polné, se – přinejmenším na delší dobu – uzavřelo 17. 2. 2016 v Bezně. Společný projekt kapel Arakain a Dymytry zahrnul dvě turné v letech 2014 a 2016, a také live DVD z toho prvního. Obě kapely vyjedou na jaře zase na samostatná turné – Arakain pořádá XXXV Double Tour k 35. výročí kapely (dva koncerty ve dvou dnech po sobě, jeden koncert unplugged a druhý s thrashovým setlistem z prvních dvou desek), Dymytry vyhlásili "Krby kamna Turyna Tour 2017".

The Legends Rock Fest Hořice pošesté: Již víme kapely!

10. 12. 2016

Nicola Bernard

The Legends Rock Fest Hořice. To, co začalo pár let zpátky jako soukromý sen pořadatele Zdeňka Lhoty o vlastním festivalu, se pomalu stává tradicí. Při šestém ročníku lze již takto hovořit. Festival se koná vždy třetí víkend v červenci (příští rok tedy 21.-22. 7. 2017) v areálu u Masarykovy věže samostatnosti.

Guns'N'Roses přijedou příští rok do Prahy!

5. 12. 2016

Pearl

Tak je to přece jen tady!!! Po turné v USA a v Japonsku se Guns'N'Roses chystají v příštím roce také do Evropy. U nás vystoupí 4. 7. 2017 na letišti v pražských Letňanech. Vstupenky budou k dostání v síti Ticketpro od 9. prosince.

Václav Noid Bárta nadchl karlínské publikum a chystá turné

2. 12. 2016

Pearl

V Hudebním divadle Karlín uspořádal 28. a 29. 11. dva vánoční koncerty Václav Noid Bárta. Koncertní večer nabídl průřez jednotlivými obdobími Noidovy tvorby a došlo i na společné vystoupení s dětským sborem. Jako hosté se na jevišti objevili Ilona Csáková a Ondřej Gregor Brzobohatý, sólisty doprovodila kapela, smyčcový kvartet a dechová sekce, dirigoval Václavův bratranec, hudebník Dalibor Bárta.

Američtí Skillet: Již tento týden u nás!

28. 11. 2016

Kateřina Hejčová

Pod záštitou hudebního festivalu Rock for People vystoupí v České republice rocková kapela Skillet, a to rovnou dvakrát! Americká formace z Memphisu se do České republiky vrací po 5 měsících v rámci evropského Unleashed tour, pojmenovaném podle desátého řadového alba, které vyšlo 5. srpna tohoto roku.

25 let festivalu Benátská!: přijede Team i Aleš Brichta

26. 11. 2016

Pearl

Festival Benátská! dovrší v příštím roce 25 let existence. Toto výročí si žádá nemalou oslavu, a tak jsou všichni napnutí, kdo bude letos zahraničním headlinerem. V tomto týdnu festival zveřejnil první české kapely, které na něm vystoupí. Od 27. do 30. 7. se tak v areálu ve Vesci u Liberce představí mj. hvězdná jména jako Team či Aleš Brichta.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace