Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Imodium a ukradenýOVOCE vyráží na HVNS tour

10. 10. 2016

Nicola Bernard

Skupiny Imodium a ukradenýOVOCE jsou jedna velká parta a již potřetí vyjíždí na společné turné. HVNS tour obsáhne celkem 18 zastávek napříč republikou. Obě kapely se zároveň ohlásí svými novinkami. Jako support turné se představí skupina Nouzovej východ, která s sebou přiveze svou novou desku.  

Australští The Cat Empire podruhé v Čechách

6. 10. 2016

Redakce

(tisková zpráva, Praha, 5. 10. 2016) Melbournská kapela The Cat Empire, která po celém světě proslula svými energií sršícími koncerty, přijíždí podruhé do Prahy. Jejich první koncert uvedený v rámci projektu New Wave Praha byl pro Prahu velkým překvapením. Kdo před rokem nezažil tuhle jedinečnou fúzi ska, reggae a rocku protkanou jazzem, má jedinečnou šanci už 25. října v Lucerna Music Baru. Sem The Cat Empire přijedou s novým albem Rising With The Sun, pražský koncert bude tentokrát jednou z prvních zastávek evropské části celosvětového turné.

Václav Noid Bárta pořádá vánoční koncerty v Hudebním divadle Karlín

25. 9. 2016

Pearl

Václav Noid Bárta po jarních úspěšných koncertech s podtitulem Jedinej krok pořádá další dva sólové koncerty v Hudebním divadle Karlín v Praze, tentokrát s podtitulem Jedinej krok vánoční. Název odkazuje na jeho aktuální desku, ale také na to, že se koncerty budou konat na začátku adventu - 28. a 29. listopadu. Václava při koncertch podpoří dětský sbor a doprovodná kapela, jako hosté vystoupí Ilona Csáková a Ondřej Brzobohatý Gregor.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace