Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

White Lies se znovu představí v Praze

12. 8. 2016

PJ

Podzim se nám skutečně začíná plnit zajímavými hudebními akcemi. Po PJ Harvey a Pixies tu máme další hudební klenot v podobě White Lies, kteří 4.listopadu vystoupí v pražské Lucerně. Ti zde představí své nové album s názvem Friends, které následuje po To Lose My Life... (2009), Ritual (2011) a Big TV (2013).    

REPORTÁŽ: Benátská! - festival plný kontrastů

2. 8. 2016

Pearl

Ve sportovním areálu Vesec/Liberec se o víkendu konal 24. ročník festivalu Benátská!, který zde od roku 2012 našel své nové domovské místo po přesunu z Malé Skály. Festival hostil hvězdy jako Tom Jones, Michael Schenker, Dragonforce, Olympic, Hana Zagorová, Arakain, Ewa Farna. Již z tohoto výčtu je jasné, že byl program opět náležitě pestrý, a zvláště letošní ročník byl ve znamení výrazného střídání žánrů především na hlavním pódiu Gambrinus Stage.

Skillet se vracejí - na podzim zahrají v Praze a Brně

2. 8. 2016

Redakce

Pouhých pár týdnů po svém strhujícím vstoupení na festivalu Rock for People vyslyšeli američtí rockeři Skillet zbožná přání svých fanoušků a potvrdili, že se už na podzim vrátí zpět. A aby dobrých zpráv nebylo málo, oznamují hned dva samostatné koncerty – ve středu 30. listopadu vystoupí v brněnském Semilassu a v neděli 4. prosince v Malé sportovní hale v Praze. Jako předkapela se premiérově představí rocková parta z Ohia Red Sun Rising.

Finlandia Mácháč 2016 je z 80% vyprodán a představuje kompletní line up

30. 7. 2016

Redakce

Různé skutečnosti se během posledních pár let staly u festivalu Finlandia Mácháč takřka tradicí. Od roku 2011 je festival vždy dvoudenní a od roku 2013 zároveň vždy kompletně vyprodaný. Podobný scénář, který zarmoutí většinou všechny, kteří nechávají nákup vstupenek na posledních chvíli, se s největší pravděpodobnosti odehraje i letos.

Festival Hrady CZ se po Točníku přesouvá na Kunětickou horu

20. 7. 2016

Nicola Bernard

  Dvanáctý ročník letního kulturního festivalu Hrady CZ se po zahájení na Točníku přesouvá 22. a 23. července na louky pod hradem Kunětická hora nedaleko Pardubic. Hlavní hvězdou festivalu je letos kapela Kabát, která zde vystoupí v sobotu před půlnocí. V pátek se festivalový areál se dvěma pódii otevře v 16 hodin, první koncert vypukne již v půl šesté a fanoušci se mohou těšit na kapely a interprety Mandrage, Monkey Business, Pražský výběr nebo Xindla X či Rytmuse a Vladimira 518 ve speciálním společném setu vytvořeném pouze pro festival Hrady CZ. O sobotní hudební program se postarají například kapely No Name, Divokej Bill či Mňága a Žďorp a další skupiny a interpreti. Během léta bude festival putovat vždy v pátek a sobotu po českých a moravských hradech Švihov, Rožmberk nad Vltavou, Veveří, Hradec nad Moravicí, Bouzov a Bezděz. Letos poprvé se také pod názvem Slovenské hrady zastaví a svou pouť ukončí 10. září na hradě Červený Kameň na Slovensku. Permanentky na festival lze ještě do dne před akcí zakoupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu

Hudební divadlo Karlín na letních festivalech - již od zítřka!

14. 7. 2016

Pearl

Již před pár měsíci bylo avizováno, že umělci z Hudebního divadla Karlín vyrazí letos na festivaly se svým programem založeným na písních z muzikálů hraných v tomto divadle. Součástí programu bude - stejně jako v divadle - živý orchestr a pěvecká company. Těšit se můžeme na Kamila Střihavku, Báru Basikovou, Jiřího Korna, Václava Noida Bártu, Jana Toužimského, Mariana Vojtka, Bohouše Josefa, Kamilu Nývltovou, Evu Burešovou, Romana Škodu, Veroniku Mertovou a další. 45minutový program obsáhne písně z muzikálů Aida, Carmen, Producenti, The Addams Family, Jesus Christ Superstar či nově připravovaného Bonnie & Clyde.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace