Přejít na menu Přejít na obsah

Elektronická hudba

Mácháč vs. Svojšice - Dvojnásobná oslava 15. narozenin

18. 2. 2015

HonzeeQ

Letošní léto se ponese ve znamení čísla 15. Dva nejstarší Open Air festivaly, zaměřené na elektronickou taneční muziku, oslaví úctyhodné výročí svého působení. Oba dva festivaly vznikly ve zlaté době taneční scény a podařilo se jim přežít taneční krizi. Díky mohutné podpoře svých příznivců, tak mohou oslavit 15.let své působnosti  

Dreamland - Rozplývající se sen

4. 2. 2015

HonzeeQ

Dreamland - Generation je plánovaným festivalem snů. Uskutečnit se má 13.3.2015 na brněnském výstavišti. Samotný podtitul festivalu napovídá: Live Your Dream. A opravdu to tak vypadá, že fanoušci mohou začít žít svůj sen.  

Westbam - Electro legenda oslaví kulaté 50. narozeniny

21. 1. 2015

HonzeeQ

Německý DJ, producent, zakladatel Mayday, druhý duchovní otec velké Love Parade a především veliký bavič Maximilian Lenz alias DJ Westbam, oslaví 4.března kulaté 50. narozeniny. Tento showman a majitel nahrávací společnosti Low Spirit Recordings, je jedním z mohykánů německé hudební scény.  

Trance music - Stimulující melodická nálož z Nizozemí

16. 12. 2014

HonzeeQ

Jedním z nejoblíbenějších žánrů elektronické scény je bezpochyby styl, který se formoval na počátku 90.let v Nizozemí a postupně se rozšiřoval přes evropské kontinenty a do USA. Jeho původ vychází ze směsice Techna a House a on sám zůstává základem, pro další hudební mutace. Jeho výstižný název je Trance.  

I v Česku máme světové DJs - Mekki Martin

15. 12. 2014

Pavel Skoták

Pokud patříte mezi příznivce house music a neříká vám nic jméno Mekki Martin, je nejvyšší čas tento zásadní nedostatek napravit. Tento veleúspěšný český DJ je neodmyslitelně spjatý s domovským Brnem a především Tabarinem – klubem s dlouhou dvaadvacetiletou historií.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace